Selamünaleyküm hayırlı günler sabah 09:00 dan beri elektrik bakımı var sarj azaldı mobil veri zaten iyi çekmiyor wifi yok .
Bu durumlar sistem zamanı bana otomatik olarak hep oluyor.
3 harf li mi ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSelamünaleyküm hayırlı günler sabah 09:00 dan beri elektrik bakımı var sarj azaldı mobil veri zaten iyi çekmiyor wifi yok .
Bu durumlar sistem zamanı bana otomatik olarak hep oluyor.
3 harf li mi ![]()
Sinan abi esenler 3 cm bu görüntüde
![]()
Hangi sahil
avcılar ![]()
Bilmiyorum
esenler 45 alıyorsa sahiller 70 alır ![]()
![]()
İyiymiş biz dediğin gibi yıllardır 7 kişilik bir ağda kasıyoruz. Ara verdiğimiz dönemler oldu ama genelinde baya kasmıştık
ben 1yıl kastım sildim sonra ![]()
Ben de doğrulanmış 477 tane var
Kilitli değilse en son 50 dolar dı tanesi listelemelerle 100 ü geçer rahat rahat
Ben yıllar önce lisede bir çocuk zorladı diye picoin indirmiştim 8 yıldır kasıyoruz. Bilgin var mı vurur mu bir şeyler 😅
Geçenlerde KYC hakkı verdide daha yapmadım Eren
>>>WinteR<<< abi bilir onu
Ben yıllar önce lisede bir çocuk zorladı diye picoin indirmiştim 8 yıldır kasıyoruz. Bilgin var mı vurur mu bir şeyler 😅
Geçenlerde KYC hakkı verdide daha yapmadım Eren
bende de var o 85 pi var ama 65 tanesi 2028 e kadar kilitli ve 15 tanesi doğrulanmamış 5 tane var elimde şu an 20 şubatta borsa listelemesi gelecek diyorlar bekliyorum
wriscuttern holder ım ben eninde sonunda kazanırız bir şeyler
Yara aldı ondan
1500 adet xrp yi 70 cent te satmayacaktım![]()
Yarın sabah Bi bakmışız sistem tekrar batıya evrilmiş ve kar haritaları tekrar istanbula metrelik kar veriyormuş:)
Bunun ihtimali btc nin yarın sabah 97 k dan 120 k ya gitmesiyle aynı
Arkadaşlar günlerdir sessiz sessiz takip ediyorum kimi güncelleme coşan kimi güncelleme üzülen arkadaşlar görüyorum. Fark ettiğim bir şey varsa da sistem tarihinin hep aynı saatlerde olduğu. Sanki her güncelleme 6 saat ileri gidiyormuş gibi bir izlenim var saat bir türlü yaklaşmıyor. Eninde sonunda bir salınım olacak ama çok umut bağlamassanız üzülmeyeceğiniz kanaatindeyim. Takibe devam
Gün doğmadan neler doğar mami ![]()
![]()
![]()
Kral bu cfs çok dikkate alınması gerekiyor mi bu sistem için değil benim gözümde heyecan için bundan 1 ay sonrası falan bakmak için olan bi model gibi
Aylık ve 3 aylık tahminleri tutarlı onun dışında eğlence amaclı bakılır