Günaydın herkese. Bugün Türkiye'de kripto para piyasaları yüzünden intihar haberleri gelmez umarım.
Girdiğinden beri %200 zarardayim 3x yapsa altlar öyle kâra gecicem
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGünaydın herkese. Bugün Türkiye'de kripto para piyasaları yüzünden intihar haberleri gelmez umarım.
Girdiğinden beri %200 zarardayim 3x yapsa altlar öyle kâra gecicem
Dönmez 20 şubata kadar
Diyagramda 14 gün kar ihtimali görmeyeli baya oldu sanırım
Ben bu gelen sistemde bölgemiz için pek umutlu değilim. Soğumanın Bir tık daha artması lazım, yağış durumu da aynı şekilde, bir ab patlaması gerekir ki bölgemiz şenlensin.
Ab patlarsa soğuklar zayıflar
Gfs tekrardan bozmaya başlamış. Hem İstanbul hem de diğer bölgelerimiz için. Geceki sadece bir güncellemelik bir görüntüydü.
Bu vadeden gfs bakilmaz
Sahutt %52 uzun vadeyse sistem var
wriscuttern hem 3ümüz aynı yerde oturuyoruz hemde hemsehriyiz ![]()

10-17 şubat iskandinav blokajı kesinleşti bakalım payımıza ne düşecek
2012 4 şubatta da sistem direk bize indiryorlardı sonuç 0. 2018 şubat sistemindede biz daha avantıjlı sayılılıyorduk sonuç gene 0.Temkinli olup gaza gelmemek lazım beklemek şart.
Valla indiren indirene ama 0 ve altında ki zonal rüzgar değerleri bizim için iyi değil bunu bilerek biz şanslıyız demek prim için olabilir
ecmwf zonal rüzgar tahminlerini tutarlı bulmuyorum ancak yinede atalım istenilen seviyelere inmiş bulunmakta ancak bana göre 0 ın altına gidebilir hatta -10 lara
Senaryo kümelenmesi 6 şubatın bir kısmı ve 7-8 şubatta marmara ege yıldız saysın demiş resmen.
2018'de Ao kaçtı
-3