Ens gibi gelsin yeter
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Doğu anadoluya daha yakın sistem
-
Sinan abi az önce güncellendi
-
Anladım şimdi peki Ocak 26 damı yeni güncelleme olacak yoksa günlük güncellememi .
Günlük
-
Ne demek istediğini anlamadım
1-28 şubat arasını gösteriyor bu rejim ama modelde şu an 8-9 şubat görebiliyoruz yani gfs de
-
Eren modellerde de var aynı görüntü
Model 700 saat değil ama
-
Şubat ayında iskandinav yükseği her gün aktif hiç böyle görmedim eğer bu şartlarda kar yağmazsa en kötü kışlar arasında ilk 3 girer bu sezon
-
Ben neden her sene aynı zamanlarda hasta oluyorum coronayı bile aynı zamanda oldum tuaf bir durum salgın var ona yakalandık sanırım
Bende hastayım
-
Gem her zaman gfs ve ecmwf in gerisinde kalan model
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Ender seslerden
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
-
Beyler sakin olalım
-
Batı karadenizi 1 metre yapar bu
-
Ya hemen ne tebrik ediyosunuz daha 15 gün var sonra modeller değişince yakinmayin
Bencede bekleyelim