Sistem yoktan ziyade çok batılı ve 850 yi kırpa kırpa bir hal olmuş
Karlakarışık yağmur olur icona göre o yüzden ben hala dediğimin arkasındayım kıyılara 5-6-7 şubatta örtülük kar beklemiyorum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSistem yoktan ziyade çok batılı ve 850 yi kırpa kırpa bir hal olmuş
Karlakarışık yağmur olur icona göre o yüzden ben hala dediğimin arkasındayım kıyılara 5-6-7 şubatta örtülük kar beklemiyorum
İcon sistem yok demiş resmen pazar gününe kadar modeller netleşir umarım bu vadede icon ile yüksek çözünürlüklü modellere bakmak daha mantıklı
İcon kar haritasi gelmeli yoksa her güncellemede 5 cm 10 cm farkeder
Bu görsel nereden
Kendinden biraz bahseder misim Mesleğin vs .
Meteorolog olmayanlara sallamak yeni meslek hemde öğretim gerektirmiyor yoldan geçen mesleği ![]()
Ens gibi gelsin yeter
Doğu anadoluya daha yakın sistem
Sinan abi az önce güncellendi
Anladım şimdi peki Ocak 26 damı yeni güncelleme olacak yoksa günlük güncellememi .
Günlük
Ne demek istediğini anlamadım
1-28 şubat arasını gösteriyor bu rejim ama modelde şu an 8-9 şubat görebiliyoruz yani gfs de
Eren modellerde de var aynı görüntü
Model 700 saat değil ama
Şubat ayında iskandinav yükseği her gün aktif hiç böyle görmedim eğer bu şartlarda kar yağmazsa en kötü kışlar arasında ilk 3 girer bu sezon
Ben neden her sene aynı zamanlarda hasta oluyorum coronayı bile aynı zamanda oldum tuaf bir durum salgın var ona yakalandık sanırım
Bende hastayım
Gem her zaman gfs ve ecmwf in gerisinde kalan model