Var bi hayalimiz baya oldu yılbaşında kar görmeyeli
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ekim ayının son haftasında soğuk atak beklentim var
hala bekliyorum 25 inden sonra gücü ne olur bilemem
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Doğu Karadeniz yine şov yapacak anlaşılan
-
Epey sancılı duruyor bu harita.
Bu ücretli mi
-
-
Sinan başkan tatilde galiba
-
İstanbul boğaz kısmı dışında mn üstü Marmara
skaladan bence öyle gözükmüş kompledir o
-
Bu kış erken başlayacak sanki Aralık başından itibaren sistemleri görmeye başlarız bence
Erken gelen kışların devamı kötü geçme eğiliminde ve bence ekim kasım sert geçebilir
-
Eren Rüzgar yönü karayel 500 hpada -30-32 850 hpa ise - 4 İstanbula kar yapar mı sizce? 🤣🤣 Şimdiden başladık kar konuşmaya.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Zor
-
Discorda erişim engeli gelmiş yakında internete de gelir taş devrine döneriz artık
-
Ekim ayının son haftasında soğuk atak beklentim var
-
Haftasonu biraz göz gezdirdim kışın ikinci yarısı kuzey Avrupa hariç sikinitili duruyor güçlü polar vortex hâkim gözüküyor detaylara bakıp yakın zamanda yayınlayacağım
-
Batı Karadeniz'de özellikle Zonguldak'ta yaşanan yağışlardan oluşabilecek manevi hasarlardan kim sorumlu olacak acaba mala değil cana geldi sanki bu yağışlar,yerel olarak kuvvetli yağış uyarısı gibi bir saçmalık olabilir mi dere yatağında ki çoğu evleri tahliye etmeleri lazımdı
-
Harici İçerik www.instagram.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Şunu nasıl yerel yağış olarak paylasirlar istifa etsin bunu böyle paylaşan Zonguldak'ın her santimine düşecek yağış kuvvetli olacak