6 martta sistem girişi balkanlardan başlayacak ve marmada siklonik karayelli kar başlayacak
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ara ara 15 dakika kar yağıyor duruyor sonra tekrar başlıyor onun için sormustum
Normal yağışlar gelir
-
Eskişehire nerde oluşan dek ulaşıyor acaba bilgisi olan yardımcı olurmu
Dek gelmez oraya neredeyse imkansız ihtimal.
-
bant yakaladım wriscuttern 1 saatlik
-
Oluşumlar olmaya devam eder ama Yalova’ya kadar inemeyebilir. Bugün sistemin en etkili kısmıydı. Net bir şey söylemek zor radar takip et
ne güzel yağıyor
-
kastamonu 3 cm kar yagmış bu yılın en kötü ili seçilebilir gereksiz bir şehir bence artık yaz gelsin
ineboluda falan 1 metre kar var
-
500 hpa -40 olsa sarı kütleler fazla olurdu aldığımız yağışın 1.5-2 katını falan alırdık ancak yağış kesildiğinde yine erime olacağından dek sistemlerini hiç sevmemişimdir.
-
Hayatım düzene oturunca ilk işim batı karadenize taşınmak olacak
-
-
fotoğrafları paylaşırken 3 noktaya basıp tam boyutlu atarsak daha iyi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu sistemden anlaşılan şey şudur istanbulun %25-30 unda falan fos gerisinde yağış yakalayan yerler iyi kar almıştır.
Dek sistemleri efsane siklondan iyi diyenler umarım bir gün siklonik sistem yaşarsınız.
-
Sistemi konumum adına kapattım. Hayatımda emek ederek zaman harcayıp takip ettiğim ve en fiyasko çıkan sistem.
Herkese iyi forumlaryarında var
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. onların gelmesi 9 u bulur
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. şu anadoluya gşirenden kapsak birşeyler 7 çeyrek gibi
-
7-8 arası hafif kar var yine