Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
18,19 şu an sahiller dışında cm hesabı yapilabiljr yarın akşama kadar vakit var
-
Eren senin düşüncen nedir Ocak sonu için gfs sürekli biseyler gösteriyor veriler ne diyor
Takip diyorum modeller henuz beklediğimiz gibi gitmiyor özellikle ecmwf
-
izmire 50 cm
-

Bu ne doktor ??
-
-

Komiksin ecmwf
-
Gfs gece dönmeyecek akşam biraz hayali gibiydi ama öğlen falan da ona yakın güncellemer yaptı şimdi akşamki guncelemeden sonra çok büyük çark etmez diye düşünüyorum ben
Bekleylelim istikrar önemli 1-2 gün sonra hepsi döner ama nereye bilemeyiz

-
18-19 ocak şimdilik görüntü istanbul 0 rakımda kar tutmaz saf kar da yağmaz
-
Bu arada 15 i sonrası uzun süreli durağan havalar ve yüksek basınç etkisiyle Ocak sonuna kadar devam edecek gibi duruyor. Bu kış için yaşacağımız en etkili sistem olabilir,diye düşünüyorum.

-
Ay sonu sistem beklentilerinin aksine ben ay sonu ayın 25'i sonrası Afrika atağı olacağını düşünüyorum. Bu akşam modeller bunu görmeye başladı. Biraz ocak sonu sanki fazla abartıldı. Modeller bir anda beklentilerin tam tersi bir hale evrilebiliyor. Şimdi de böyle bir durum ortaya çıktı. Bu kışın da vasat ve vasat altı bir ortalamayla geçeceği az çok belli oldu diyebiliriz.
1 aralıktan beri vasat geçtiğini kanıtla şu an forumdan ayrılacağım
-
Kandil gecesinin hürmetine bu çıktılar böyle devam eder inşallah
-
Bu ull çok batılarsa peşindeki sistemi İtalya semalarında izlermiyiz 🫣
Hayır
-
Net hatırlamıyorum ama ortaokulda tam bu dediğinden yaşamıştım. Okul deniz seviyesindeydi yağış anında bembeyaz oluyoduk yağış kesildiği gibi tamamen eriyodu. Eve çıktığım bayırda adım attıkça kar kalınlığı tutmaya başlıyodu, tuhaf sistemdi. Yerden duman falan çıkıyodu kar yağarken

2019 v2 olabilir
-
Sanmam ama allah kerim voleyi bu kış vuralım
Sinoptiğe göre kral zaten yoksa böyle gelme ihtimali şu an çok çok az