Kopyala yapıştır yapjnca resim gidiyor bir kaç saat sonra ,indirip yüklemek lazım Pandora
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Önümüz de ki 3 gün de beklenen yağışlar batı karadenizde maalesef yaşanılacak yağışlarda can kayıpları ve yaralanmalar görülebilir .
-
Tahmin tutuyor mu yoksa
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Skoru bildim, puanımı yolla
tersten bildiğin için -1000 bana yolla abi
-
Sitede hafif bir yavaşlık fark ettim, sorun nedir?
Bende bişey yok
-
GS -FB Skor ne olur sizce bilene 1000
Yağmur yine batimizdan kayıp gidiyor wriscuttern
-
Bize ön gösterim yok mu 😜
Yaparız bir şeyler
-
İstinyede şimşekleri görüyorum sadece yağış batımda kaldı
Valla pc de oturuyordum mavi ışık gördüm dedim şimşek değildir herhalde
-
mehmet civan Ekim ayı kar örtüsü geldiğinde direkt yayınlıyorum 😀
-
Sonbahar Tahmini
Doğu avrupa için güzel bir sonbahar sezonu bizi bekliyor olabilir özellikle rusya,ukrayna,belarus,gürcistan kısmen balkanlar bu bölgelerde ekim ayında anomalinin baya düşmesi muhtemel,Türkiye ise kısmen bu anomali içerisinde karadeniz kesimi daha şanslı olabilir, ülkemizin bir kısmı soğuk ataktan etkilenirken diğer kısmında yine yazdan kalma günler yaşanabilir görselle bunu açıklıyorum...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yağış haritasınıda hazırlayıp ekledim tekrardan basınç ve sıcaklığıda atıyorum.
Tahminde kullanılan modeller (UKMO,ECMWF,JMA) ve birkaç endeks.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Denizler soğuyana kadar gölcük İstanbula oranla çok sıcak kalacak gibi.
Sabah 7.30 dan akşam 9 a kadar evde değilimde ondan