Sinan abi bu ara çürük elma teorisine merak saldım, ders alinacak çok şey var.
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu fotoğrafı mı paylaşıyordu? Bir yanlışlık olmasın :))
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yani kaynak yapay zeka 😃
-
Kışın mı?
Eylülde
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sahutt düşük ihtimal takip
dark and cold şöyle bir soğuk koparsak güzel olur
-
Bir inceler misin modelleri benim için, serin hava atağı şuan nerelerde ben nasıl bakacağımı bilmiyorum. Benim için detaylı araştırma yaparsan sevinirim.
Model analizci ve bölge sorumlusu arkadaskar daha detaylı bilgi verir konuya yazarsan
-
Ve saat akşamın altı buçuğu olmasına rağmen neden hala 25 derecesin? Ulan az ilerindeki İstanbul 20-21 derecelerde bu nasıl mümkün oluyor Eren
Öğlen rüzgar kuvvetliydi o yüzden düştü sıcaklık ve ben avrupa yakasındayım serinleme daha doğuya gitmemiş olabilir modelin çözünürlüğüyle alakalıda olabilir
-
Anlık sarıyer 19.5 derece
-
Hangisi?
İlkbahar,sonbahar havası yazdığım yer
-
Ben şimdi farkettim yanlış yazmışım tam tersi olacak bu arada
-
Sen giymesen de çoğu kişi giymiştir nisanda dahi tek haneli dereceler mümkün. Ayrıca pazar akşamı İlkbahar değil sonbahar havası var sıcaklık 20 derece olacak çoğu kişi akşam ince mont hırka giyer.. Sen sonbahar sıcaklığını sadece 15-19 derecelerden ibaret zannediyorsun galiba. Sonbaharın maximum sıcaklığı 24- minimum sıcaklığı 13-14 derecedir
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kendi ağzınla söylüyorsun Nisan ortalaması sence önümüzde ki 1 hafta ile orantılı mı
-
İlkbahar sonbahardan daha soğuk
İlkbahar da mont giydiğimi hatırlamıyorum
-
Yarından itibaren batı bölgelerden başlayarak serinleme ve yağışlar geliyor sonbahar olmasa da çoğu yerde ilk bahar havası olacak
-
Şu saatleri inceleyelim
İCON batı karadenize atmış
-
Ben tahminci değil modelciyim zaten, senaryolardan bir anlam çıkarıp fikir üretecek kadar zeki değilim 🤣
Modelciysen daha çok üzülürsün 1 haftada değişiyor çünkü 😃