Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-

Faz 6 iskandinav yüksek basıncı aktifleşir , 7 de tamamen güçlenir ve endeksleri aşağıya çeker yılbaşında hangi aşamadayız ?

-
Kaliforniyada 7.0 büyüklüğünde deprem
-
Pek İç Açıcı Bir Görüntü Değil
Neden hocam
-
Ne zaman gelir peki hocam nasıl olunca gelir yani hocam
ao pozitif olmamalı nötr ve negatife gitmeli bir miktar
-
Geçenlerde x adlı bir tahminci , zonal rüzgarların kuvvetlenmesinin Ao ve Nao nun pozitife gitmesinin şiddetli kutup soğuklarının bize gelme ihtimalini yükselttiiğini söyledi.

Ao ve nao pozitifte sistem gelmez hele zonal rüzgarlar 40-59 deyken 😀
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Eren hocam
ustteki simdi gelen sinoptik alttaki sabahki
gfs yi bu konuda seviyorum en kucuk degisikligi 2-3 saat icerisinde yansitiyorlar sinoptigeÇok değişir daha
-
selamlar ahali.
3 gunluk yogunlugum vardi. hallettim geldim.
15 ta gozuken sistemin 2-3 gun daha acelesi olabilir. sistem modellerde gosterdiginden daha guclu olur 15 sonrasi icin iyi olur.Sinan abi geldim ben
birsey demistin bana sen musait olunca bakalim onaSistem mi var
-
23-30 aralık soğukların güneye inme ihtimalı epey yüksek
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 16-23 aralık
-
Sadeliği sevdiğim için yeni tasarım hoşuma gitti

Benim balkon ?
5 rakıma yağar
-
Hasan61 Aralık'ta 0 rakıma kar beklemiyorum
-
Aralık 03 değişecektir o süreçte zonal rüzgarlar aşağı doğru ivme almış ardından yükselmiş zaten grafikte. 10 aralık sonrası polar atak almamız olası bence.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bölgesell rüzgarlar çok değişken değildir bizim sağlam bir sistem almamız için inmesi gereken Aralık 25-20 ve altı şimdi ayın 10 una kadar 30 dan 50 artmış 20 günde hemen hemen yanı 50 den 20-10 bandına inmesi en az 1-2 hafta daha sürer