Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yani bu bizim.icin iyi mi olur hocam kötümü
Kötü durgun havalar demek
-
Ao nao endeksi 1 aralıktan itibaren nötr değil hızlıca pozitife yönelebilir
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Aleyna tilkinin beğendiğim 3.şarkısı
-
Sezon başladı benim ayarlar bozuldu erken yatan ben yatmaz oldum bir haftadır . Bu arada hayırlı geceler..
Bende geç yatsam da aynı uyku erken yatsam da 🥱
-
wriscuttern fena gökgürlüyor
-
hocam benim rakım 900 falan bakalım neler yapacagiz teşekkür ilgilendiğiniz icin
900 rakım yagis yakalarsa kardan adam
-
-
Günaydın bu sabah ıslandık mı ıslandık
benim buraya yağmur yağdı şükür abi ama kar muamma biliyorsun geçen sene geldiğinde gördün

-
Düzce çoğu sistemde en şanslı yerlerden birisi mehmet civan
-
Çözünürlüğü yüksek 3 modelin soğuğun etkili olduğu saatlerde ki kar kalınlığı :buyur:
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İcon bozmuş sanki İstanbula bişiy vermemiş ama keskin değişebiliyor bazen
İstanbul'da zaten rakım sistemi olacak Anadolu yakasında Çamlıcada örtü ihtimali var onun dışında soğuk ve yağış aynı anda etkili olmadığından yağış bitmesine yakın kısa süreli kky ve konumuna göre sulu kar görebilirsin.
-
mehmet civan sisteme 120 saat kala icon bakiyoeum genelde
-
Eren ne dersin 850 hpada - 6 - 7 varken gölcüğe yağış vermiş gfs kky felan olur mu pazar günü?
Gfs değil de icon baktım -6 da kky olmaz
-
gefs in control 3 umu oluyor bu wriscuttern
Gefs ensembles da senaryo 3 oluyor abi