Eren sana savaş açtım, ben kazanacağım 🤣
Ne savaşı ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEren sana savaş açtım, ben kazanacağım 🤣
Ne savaşı ![]()
-ECMWF nin kış için kar öngörüsü. Ortalamanın altında Avrupa’nın büyük çoğunluğu. Sıyırıp giden soğuklar görüyorum bir kez daha. Detaylı tahmini paylaşacağım.
Bizim sonbahar tahmininin aynısı
Ağustos ayında gelecek olsaydı mevsim normalinin altına inerdi fakat eylülün mevsim normalleri biraz daha düşük sıcaklıkta olduğu için evet mevsim normaline altına inmeyebilir ama aylar sonra ilk defa 26 derecenin altına ineriz.

haftalık tahminlerde bile 3.haftada hafif serinleme var onun dışında 2-4 derece yukarıdan devam
Emin miyiz Eren 😎
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
mevsim normallerinin altına çekecek beklemiyorum eylülün 2.yarısına kadar
Bende hala sabah güncellemesi duruyor ara güncellemede gösterdiği yağışlara nasıl bakıyoruz
Saatler var burada
Eren bu sefer olmazsa burada tahmin yapmayı bırakıyorum 🤣
Sıcak yayılımı azalabilir ama ben serin veya soğuk atak beklemem
O siklon orada olduğu sürece bütün kuzey hattını sel basar

Beykoz ve şileye uyarı verilmeli
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Kırmızılar yerine turunce ve sarılar olursa mevsim normalleri olur
Selamün Aleyküm havalarınsesi ailesi nasılsınız iyisinizdir umarım siteye uzun zamandır uğramıyordum bir bakayım dedim Giresun'da yine bir fındık sezonundayız yine her sene olduğu gibi işler güçler uğraşıyoruz
Yarın mgmye baktım yağışlı gözüküyor sizce durum nedir? İşi bilen birisi bu gece ve yarın gün içindeki hava durumunu Giresun/Bulancak için bir tahmin yazabilir mi yarın Fındık toplayabilecek miyiz? Çok teşekkür ediyorum şimdiden😊😊😊
Aleyküm selam bugün ve yarın gün içinde genelde sahil kesiminde aralıklarla kuvvetli sağanak gecisleri olacaktır yarın daha hafif
Doğu ve orta karadenizin bir kısmında önümüzde ki günlerde yarında dahil sel riski mevcut
dark and cold kısa vadeci olmak istiyorsan bu siklonu takip et bakalım hangi model daha tutarlı