Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sırbistan' ın tahmini buna da yakın sanki Kasım ayı yağış beklentisinde.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Doğulu QBO baz almış gibi hepsi
-
EKLEME YAPALIM
A) batılı qbo ve la nina
B ) doğulu qbo ve el nino
C) batılı qbo ve el nino
D)doğulu qbo ve la nina
-
Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama Balkan iklim Değişikliği Merkezi de Kasım ayında kuzey ve güney bölgelerimiz için aylık ortalama-ortamanın bir tık üstü yağış öngörmüş. Aylık ortalama yer sıcaklıkları da normaller civarı. Kasım sonuna doğru belki erken bir sürpriz de yaşayabiriz.
Hafif batılı QBO ve nötr enso beni tereddütte bıraktı grafiği hazırlarken,ama bu harita baya cömertmiş
-
Yağış haritasınıda hazırlayıp ekledim tekrardan basınç ve sıcaklığıda atıyorum.
Tahminde kullanılan modeller (UKMO,ECMWF,JMA) ve birkaç endeks.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. BAŞLIYORUZ
-
Yalan hepsi kimsenin önlem aldığı yok göz göre göre dünyayı ısıtıyorlar.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Nötr oluyoruz
-
Ağustos ayının geri kalan günleride mevsim normallerinin 4-12 derece üstünde geçmesi muhtemel,Eylül ayına kadar ılıma bile yok.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
dark and cold eylülde 10 hpa ya bak sıcaklık düşüşleri aşırı olursa o zaman soğuk birikim artar
-
Bu şekilde bakmak yanlış mı yani.
değil ama soğuk aslında normallerde hatta rusyanın bir kısmı altında bir kısmı üstünde grönland desen o fena değil
-
İç anadoluya göç önümüzde ki 10 yılda artar bu görüntüye göre
-
Anomali olarak bakmak daha iyi olabilir
-
Bu sonbahar medicane konusunda riskli
takibi eğlenceli olacak özellikle doğu avrupanın serin geçebileceği bir sonbahar denk geldi.