Kuzey bölgelerde Hafif serinlik yarından itibaren yerini tekrardan sıcaklara bırakıyor mevsim normalleri ve 2-4 derece üstü arasında devam.
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bence bu kış çok sert geçebilir
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Görüntüler Arabistan’danilginç çünkü toplam yağış 0 mm
-
Salı çarşamba doğu ve orta karadeniz yağışlı ondan sonra maalesef uzun süre yağışlara veda edeceğiz gibi.
-
Eyyamı bahur sıcakları tüm şiddeti ile geliyor. Hem de öyle üç beş gün değil belki de bir ay sürecek bir periyodu kapsayacak gibi gözüküyor.
Aşırı sıcak hava dalgası gözükmüyor önce ki ler ile aynı normallerin 4-6 derece üstü
-
Evet oldukça acemi bir tahminci ve öğrenmesi gereken bazı şeyler olan biri olarak exstrem serinleme tahminimde yanıldım, itiraf iyidir sizede tavsiye ederim. Fakat en azından serinleme var onu bildik iyi akşamlar. Boş vaktim olduğunda iyi bir tahminci olmak için kafam başım çatlayana kadar çalışacağım.
Geçmişi araştır benden sana öneri
-
İst Sarıyerde güzel yağış geçişi oldu kısa süreli
-
Takip edilmesi gereken bir olay sosyal medyada denk gelmedim zaten ne kadar önemli şey varsa gündeme gelmez
Sıklıkla olan birşeymiş biraz inceledim
-
Yellow Stone ,Bisküvi Havzası'nda Yellowstone'un gayzerlerinden birinde çok büyük patlama meydana geldi
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Takip edilmesi gereken bir olay sosyal medyada denk gelmedim zaten ne kadar önemli şey varsa gündeme gelmez
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ay sonuna kadar herhangi bir serinleme yok mevsim normallerinin 2-4 derece üzerinde devam
-
Yks sınavı sonuçları açıklanmış
-
Ay sonuna kadar bütün ülkede sıcaklıklar mevsim normallerinin 4-8 derece üzerinde geçmesi muhtemel
-
La nina olmadığı sürece sıcaklık sıkıntısı devam edecek