Eğer türklerin yoğun olduğu bir bölge değilse ben hiç doğru bulmuyorum şimdi istiklalde almanlar çıkıp bayraklarla yürüyüp marşlarını söyleseler eminim türkler olay çıkarır.
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Fransa-Portekiz maçında 2 takımda iyiydi şahsen,penaltılara gideceği belliydi .
-
Yarın açıklanacak olan enflasyon verilerine göre sigara, alkol ve akaryakıttaki ÖTV'ye %20 oranında zam gelmesi bekleniyor.
Hayırlı sabahlar -
Ben 50 olan yer görmedim bugüne kadar
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Yarın trakya marmara batı karadenizde lokal oraj görülebilir yağışlar kuvvetli.
-
Haziran ayına berbat girmiş bulunmaktayız anomali 4-8 derece arası değişebilir.Kurak geçme ihtimali söz konusu.
Temmuz ayı ise hazirana nazaran bir tık daha ılık geçebilir ancak yine anomaliyi yüksek kapatma ihtimali söz konusu.
-
Yalova sanırım en sıcak yer anlık
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Anlık sıcaklıklar batı ve güney bölgeleri 20 derece üstü tam yaz havası.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yeni haftada ülkenin büyük bir kısmı 30 dereceleri geçebilir,güney kesimler daha üstü.
-
Reklam kod alakası olabilir.
Ben bakdım bende böyle birşey olmadı.
Ayrıca 800x600 monitörlerde bunu yapar
Tema yan taraf yeri kalmamış çünkü reklam günümüz 8K çıkdı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 1680x1050
site zoomu uzaklaştırdım düzeldi
Yağışlı gün sayımız fazla olsa da yağış miktarımız çok azdı nisan ayında anomali içler acısı.
-
Nisan ayı çoğu yerde 4 derece ve üstünde geçmiş tahminimiz 2-4 tü bazı iller 6-8 e kadar çıkmış mayıs ayında böyle bir tablo çıkmayacak en azından.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Reklamlarda biraz kayma var Mahmut Sami
-
Perşembe günü yağışlar geliyor ağırlıklı olarak iç anadolu taraflarına.