Sezonun ilk orajı 17-18 nisanda yaşanabilir
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bayramın 1.günü = Doğu anadolu,iç anadolunun doğusu,doğu karadenizin güney kesimi, akdeniz taraflarında ve samsunun güneyinde,çorum civarında yerel yağışlar mevcut.
Bayramın 2.günü= Doğu ve güneydoğu anadolu bölgesinde yerel yağışlara devam akdenizin çok az bir kısmında yağış var yerel olarak.
Bayramın 3.günü =Akdenizde yerel yağışlara devam yağışlar kuvvetli olabilir özellikle antalyanın batısı ve iç kesimleri adana,gaziantep,kayserinin güneyinde yine yerel olarak değişken yağışlar var.
Genel anlamda batı bölgelerde ve karadeniz de yağışlar yok daha çok akdeniz ve güney doğu tarafları yağışlı mevsim normalleri civarında havalar mevcut.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Deadpool 3 , kungfu panda 4 , çılgın hırsız 4 ve maymunlar cehennemi 4 te bu sene içinde çıkacak film bakımından acayip bir sezon geçecek
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Film çıktı ben izledim beklediğim gibi geldi gayet iyiydi ,genelde kong ön plandaydı ve godzillayı aşırı abartmışlar.
-
Yarın çoğu bölgede bugün ki gibi aşırı sıcaklar hakim olacak çoğu yer 25 derece üstünü geçecektir çarşamba günün batıdan serinleme başlıyor mevsim normallerine düşüyoruz
-
Çernobil dizisi 1 sezon 5 bölüm bu zamana kadar nasıl izlememişim diye sorguluyor insan
-
-
31.03.2024 06:00 - 31.03.2024 18:00 (UTC) Arası
izmir bayındır ölçülebilecek en yüksek sıcaklık ne olur
-
Hava sağlam ısındı terliyorum en ufak harekette
-
2 Nisanda +16 anomali var yaz ayında olması gereken sıcaklıklar bunlar.
-
Yarın ege marmara ve karadenizde mevsim normallerinin 6-12 derece üstü sıcaklıklar var akşama doğru hızlı bir sağanak geçişi mevcut batı karadeniz akdeniz cuma günü doğu anadoluda yağışlar var
-
-Mart ayını geride bırakırken sezonun ilk sıcak hava atağı kapıya dayandı Nisan ayında ülke genelinin normallerden 2-4 derece daha sıcak geçmesi muhtemel yağış bakımından çok bir sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum.
-Mayıs ayında ise ülke geneli normaller civarında belki 1-2 derece üstünde geçebilir yağış bakımından normaller ve üstünde geçebilecek yerler Karadeniz kıyıları ve Ege kıyıları güney Doğu Anadolu civarında bir tık fazla yağışlar meydana gelebilir.
-Denizlerimiz normallerden yüksek sıcaklıklarda geziyor özellikle Ege denizinde bu sene bolca yıkıcı yağışlar göreceğimizi düşünüyorum.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Model sonu ilk orajı vermiş