@dark and cold
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Tahmin yarışı sen sistem yok diyorsun ben var diyorum, hala da sağlam serin atak geleceğini düşünüyorum 🤣😎😎
Diyagram çıksın bakalım
-
Eren sana savaş açtım, ben kazanacağım 🤣
Ne savaşı

-
Ağustos ayında gelecek olsaydı mevsim normalinin altına inerdi fakat eylülün mevsim normalleri biraz daha düşük sıcaklıkta olduğu için evet mevsim normaline altına inmeyebilir ama aylar sonra ilk defa 26 derecenin altına ineriz.

haftalık tahminlerde bile 3.haftada hafif serinleme var onun dışında 2-4 derece yukarıdan devam
-
Emin miyiz Eren 😎
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. mevsim normallerinin altına çekecek beklemiyorum eylülün 2.yarısına kadar
-
Eren bu sefer olmazsa burada tahmin yapmayı bırakıyorum 🤣
Sıcak yayılımı azalabilir ama ben serin veya soğuk atak beklemem
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Selamün Aleyküm havalarınsesi ailesi nasılsınız iyisinizdir umarım siteye uzun zamandır uğramıyordum bir bakayım dedim Giresun'da yine bir fındık sezonundayız yine her sene olduğu gibi işler güçler uğraşıyoruz
Yarın mgmye baktım yağışlı gözüküyor sizce durum nedir? İşi bilen birisi bu gece ve yarın gün içindeki hava durumunu Giresun/Bulancak için bir tahmin yazabilir mi yarın Fındık toplayabilecek miyiz? Çok teşekkür ediyorum şimdiden😊😊😊
Aleyküm selam bugün ve yarın gün içinde genelde sahil kesiminde aralıklarla kuvvetli sağanak gecisleri olacaktır yarın daha hafif
-
Doğu ve orta karadenizin bir kısmında önümüzde ki günlerde yarında dahil sel riski mevcut
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
@dark and cold kısa vadeci olmak istiyorsan bu siklonu takip et bakalım hangi model daha tutarlı
-
Hafta sonu karadenizde ki oluşumu takip edelim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. BAŞLIYORUZ
-
Yalan hepsi kimsenin önlem aldığı yok göz göre göre dünyayı ısıtıyorlar.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Nötr oluyoruz