Sametgdkhd doğum günün kutlu olsun nice yaşlara
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
İstanbula kar yağmadan gecen kıslar arasına giren bir sezon ve sanırım küresel olarakta en sıcak geçen sezon oldu.
-
Akabindeki sıcak paternin en az 7 gün devam etmesini bekliyorum
-
Pazartesi,salı kuzey kesimler ve iç kesimlere tekrardan bir serinlik ve yağış geliyor kar sınırı yine 1400-1500 civarı akabinde mevsim normallerinin 6-12 derece üstü sıcaklıklar var çoğu bölge 20-25 dereceyi görür
-
Çok sessiz bi konu Niğdedeyim kar görür muyum acaba Eren hocam
Abi kar konusunda kuzey daha şanslı ankara çankırı çorum gibi niğdede kar sınırı baya yüksek 1300- 1400 rakım civarı
-
Yarın iç kesimlerde kar başlıyor tekrardan alçaklarda normal yağmur olarak yağışlar var detayları bölge konusundan sorabilirsiniz
-
Yahu içmediğim uyku hapı kalmadı, yatmadan önce papatya çayı içtim ayran içtim yoğurt yedim yok arkadaş yok uyuyamıyorum olmuyor.
Burda kimse bişey diyemez doktora gitmen lazım
-
Yahu eren sana nasıl anlatsam son 2 gündür hiç uyuyamadım(2 gün 0 uyku ciddiyim) hele bugün öyle yorgun hissettim ki anlatamam daha 1 saat önce sıcak duş aldım kendime geldim. Her gece ya uyuyamazsam korkusuyla baş başa kalıyorum, uyku düzeni felan kalmadı şansım yaver giderse 4 saat uykuyla günü kurtarabiliyorum.
Kazasını sonra yaparsın tabi UsTaD abi daha iyi bilirde
-
3 aydır uykuya dalmakta zorlanma, gece yarıları alakasız saatlerde aniden uyanma bir daha uykuyu sürdürememe gibi sorunlarım var. Ve gün boyu bazen o kadar yorgun bitkin hissediyorum ki kendimi camdan aşağı atsam durumun ciddiyeti anca anlaşılır. Oruç tutmama hakkım var mı?
Tutma sııkıntın varsa
-
Baya salgın var yine özellikle üst solunumu etkiliyor
-
Hayırlı akşamlar herkese..
Hayırlı akşamlar abi
-
Ecmwf bütün kuzey hattına kar vermiş
-
Ramazanın ilk günü ülkede sıcaklıklar mevsim normallerinden 4-5 derece yüksek yer yer 6-7 derece akabinde sıcaklıklar mevsim normallerine düşüyor ve yağışlar geliyor
-
-
yarın yağmur var mı? eğer varsa da saat kaç gibi başlar ve yoğunluğu nasıl olur, dışarıda olacağım sorayım dedim. mgm gösteriyor ama pek güven olmuyor
yarın sabah 10 gibi radar takibi olmalı akşama kadar ara ara yağar