Etna Yanardağı patlamış havaya bir etkisi olur mu soğuma anlamımda
Uzun süreli olması lazım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEtna Yanardağı patlamış havaya bir etkisi olur mu soğuma anlamımda
Uzun süreli olması lazım
İstanbul serin

Grafiği yorumlayaca araştırmacı arkadaşlar aranıyor ![]()
Eren sen ne düşünüyorsun ay ortasında sonra sistem var mı sence?
Sanmam
Gece yağan kar mı gündüz yağan kar mı ?
gök gürültülüyse gece normalse gündüz
İstediği kadar zorlasın eylüle yaklaşıyoruz, yaz eninde sonunda bitecek. Nereye kadar gidebilir ki artık 😎
Aylık ortalamalar sonbaharında kötü geçeceğini gösteriyor anomali olarak
Kuzey bölgelerde Hafif serinlik yarından itibaren yerini tekrardan sıcaklara bırakıyor mevsim normalleri ve 2-4 derece üstü arasında devam.
Bence bu kış çok sert geçebilir ![]()
![]()
![]()
![]()
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Görüntüler Arabistan’dan

ilginç çünkü toplam yağış 0 mm
Evet oldukça acemi bir tahminci ve öğrenmesi gereken bazı şeyler olan biri olarak exstrem serinleme tahminimde yanıldım, itiraf iyidir sizede tavsiye ederim. Fakat en azından serinleme var onu bildik iyi akşamlar. Boş vaktim olduğunda iyi bir tahminci olmak için kafam başım çatlayana kadar çalışacağım.
Geçmişi araştır benden sana öneri
İst Sarıyerde güzel yağış geçişi oldu kısa süreli
Takip edilmesi gereken bir olay sosyal medyada denk gelmedim zaten ne kadar önemli şey varsa gündeme gelmez
Sıklıkla olan birşeymiş biraz inceledim
Yellow Stone ,Bisküvi Havzası'nda Yellowstone'un gayzerlerinden birinde çok büyük patlama meydana geldi
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Takip edilmesi gereken bir olay sosyal medyada denk gelmedim zaten ne kadar önemli şey varsa gündeme gelmez