Yahu içmediğim uyku hapı kalmadı, yatmadan önce papatya çayı içtim ayran içtim yoğurt yedim yok arkadaş yok uyuyamıyorum olmuyor.
Burda kimse bişey diyemez doktora gitmen lazım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYahu içmediğim uyku hapı kalmadı, yatmadan önce papatya çayı içtim ayran içtim yoğurt yedim yok arkadaş yok uyuyamıyorum olmuyor.
Burda kimse bişey diyemez doktora gitmen lazım
Yahu eren sana nasıl anlatsam son 2 gündür hiç uyuyamadım(2 gün 0 uyku ciddiyim) hele bugün öyle yorgun hissettim ki anlatamam daha 1 saat önce sıcak duş aldım kendime geldim. Her gece ya uyuyamazsam korkusuyla baş başa kalıyorum, uyku düzeni felan kalmadı şansım yaver giderse 4 saat uykuyla günü kurtarabiliyorum.
Kazasını sonra yaparsın tabi UsTaD abi daha iyi bilirde
3 aydır uykuya dalmakta zorlanma, gece yarıları alakasız saatlerde aniden uyanma bir daha uykuyu sürdürememe gibi sorunlarım var. Ve gün boyu bazen o kadar yorgun bitkin hissediyorum ki kendimi camdan aşağı atsam durumun ciddiyeti anca anlaşılır. Oruç tutmama hakkım var mı?
Tutma sııkıntın varsa
Baya salgın var yine özellikle üst solunumu etkiliyor
Hayırlı akşamlar herkese..
Hayırlı akşamlar abi
Ramazanın ilk günü ülkede sıcaklıklar mevsim normallerinden 4-5 derece yüksek yer yer 6-7 derece akabinde sıcaklıklar mevsim normallerine düşüyor ve yağışlar geliyor
Ramazan geliyor ama içim bir buruk maalesef rahatsızlıgımdan dolayı oruc tutamayacağım bu sene ilk defa reflü ve gastrit maalesef psikoloji mi de etkiledi son zamanlarda tez zamanda geçer umarım son zamanlarda bir şey tetikliyor nedense belki su orucu yapabilirim bu dönem bakalım nasip
Bence 1 -2 gün dene belki iyi gelir hastalığına
Oraj yağışları olacak eren. Aksiyon var
İlkbahar yağışları sonbahar soğukları gibi bişey
Bu gece saatlerinden itibaren batıdan başlayarak ülkenin her noktasında yağışlar başlıyor detayları bölge konularında sorabilirsiniz.
Birde çift kanal mı ramler bilgin varmı
Çift kanalsa ekleme yapamazsın tek kanalsa verim alamazsın valla bilmiyorum sormak lazım
Bende asuscuyum valla vazgeçemiyorum
Acer monster ve casper dışında ki lerin çoğu iyi senin attığında işlemci düşük bir tık
37000 TL ye kadar laptop önerileriniz var mıdır arkadaşlar gaming laptop olmalı
1-2 bin lira az yada fazla da olabilir o bantta en iyi model nedir
Bu fena degil gibi
,
Gem kontrol efsane gelmiş
Whisper abi, yeni yaşın hayırlı bereketli olsun, ailen ve sevdiklerin ile nice güzel senelere.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bende çikolatalı severim dayı ondan çikolata ettik doğum günün kutlu olsun ![]()