Yeni anket sorusu şubat sonunda iskandinavya ve avrupada yüksek basınç mı olur yoksa görüntüde ki gibi alçak basınç mı ?

Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYeni anket sorusu şubat sonunda iskandinavya ve avrupada yüksek basınç mı olur yoksa görüntüde ki gibi alçak basınç mı ?

Benimde arada sırada yemek yeme sırasında mide bulantısı var. Yemek yemek işkence haline geldi benim için, tabak bitsin diye uğraşırken midemi kontrol altına almaya çalışıyorum kusmuyayım diye. Zar zor bir porsiyon yemeği bitiriyorum ikincisine geçemiyorum çünkü risk almak istemiyorum. Yeteri kadar yiyorum ama en azından.
Aç karna su iç yarım saat önceden 2 bardak felan olsun
Bu grafiğin böyle kalması lazım eğer yeşillik ve sarılıklar artarsa yine soğukları kaçırırız
Cfs son ısınmayı mayısa kadar uzatmış mayısta kar kovalamak ilginç olurdu
2070te ocak ayında torunlarıma anlatıcam, çok şanssızsınız bizim zamanımızda yağmur yağardı şimdi denize giriyoruz 😂
Denizlere 2070 de ne olur
Bakın 1000-850 hpa da ki değerler 10 hpa değerlerine ulaşırsa Güney enlemlere soğuk akışı olur şimdilik bu belirttiğim tarihlerde bir bağlantı kurmaya çalışmış ama zayıf.
14-21 arasında sistem yok 21-28 ![]()
25 Şubat sonrasi sistem beklentisi devam mı,ihtimal azaldı mı yoksa?
Evet bekliyorum 1 hafta kala netleşmeye başlar konuda da yazdım "takip" diye belirterek
24-25 Şubat olur mu Eren ?
Uzun vade o şimdiden belli olmaz
Kartepeye gitmek için en uygun aralık ne zaman olur acaba. Kar bana gelmiyorsa ben kara gideceğim
perşembe
Kar tepeye gideceğiz de amcamlara diyorum, bu havada karlar çoktan erimiştir, yanlış mı düşünüyorum?
1 hafta öncesine göre erime olmuştur