Bu kütle sayesinde eriyen yerler beyazladı. İyice yoğunlaştı, güzel bir sürpriz oldu
Parka 5 cm eklemiştir bu yollar bile beyazladi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu kütle sayesinde eriyen yerler beyazladı. İyice yoğunlaştı, güzel bir sürpriz oldu
Parka 5 cm eklemiştir bu yollar bile beyazladi
6 martta sistem girişi balkanlardan başlayacak ve marmada siklonik karayelli kar başlayacak
Ara ara 15 dakika kar yağıyor duruyor sonra tekrar başlıyor onun için sormustum
Normal yağışlar gelir
Eskişehire nerde oluşan dek ulaşıyor acaba bilgisi olan yardımcı olurmu
Dek gelmez oraya neredeyse imkansız ihtimal.
bant yakaladım wriscuttern 1 saatlik
Oluşumlar olmaya devam eder ama Yalova’ya kadar inemeyebilir. Bugün sistemin en etkili kısmıydı. Net bir şey söylemek zor radar takip et
ne güzel yağıyor
kastamonu 3 cm kar yagmış bu yılın en kötü ili seçilebilir gereksiz bir şehir bence artık yaz gelsin
ineboluda falan 1 metre kar var
500 hpa -40 olsa sarı kütleler fazla olurdu aldığımız yağışın 1.5-2 katını falan alırdık ancak yağış kesildiğinde yine erime olacağından dek sistemlerini hiç sevmemişimdir.
Hayatım düzene oturunca ilk işim batı karadenize taşınmak olacak ![]()
![]()
fotoğrafları paylaşırken 3 noktaya basıp tam boyutlu atarsak daha iyi ![]()

Bu sistemden anlaşılan şey şudur istanbulun %25-30 unda falan fos gerisinde yağış yakalayan yerler iyi kar almıştır.
Dek sistemleri efsane siklondan iyi diyenler umarım bir gün siklonik sistem yaşarsınız.
Sistemi konumum adına kapattım. Hayatımda emek ederek zaman harcayıp takip ettiğim ve en fiyasko çıkan sistem.
Herkese iyi forumlar
yarında var
Bu kütleler gelene kadar avrupaya yağış tek tükThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
onların gelmesi 9 u bulur
şu anadoluya gşirenden kapsak birşeyler 7 çeyrek gibi