kanıtı olmayan bir kişiye inanmak saçma, Eren başarılar kardeşim. bu sistemde sadece 30 saniye kar yağışı gördüm geri kalanı graupel kky yağmur
Sen şanslıymışsın ben onuda göremedim eski oturduğum yer 130 metreydi orada görürdüm belki
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturkanıtı olmayan bir kişiye inanmak saçma, Eren başarılar kardeşim. bu sistemde sadece 30 saniye kar yağışı gördüm geri kalanı graupel kky yağmur
Sen şanslıymışsın ben onuda göremedim eski oturduğum yer 130 metreydi orada görürdüm belki
İstanbuldan aldığım bir çok habere göre 50 rakımlı ilçelerde dahi Kocaeliye benzer hava şartları oluşmuş İstanbulunda akıbeti hemen hemen aynı.
Ben İstanbul'da yaşıyorum 70 rakımda graupelden oteye geçmedi
Rakımı yüksek yerler der iken benim 90 rakım içinde mi bahsediyordun kaldı ki çarşıya indim orda bile sulu kar vardı. Bu sistemde rakıma göre yağış cinsi belli olmadı 500 hpanın katkısıyla yağış yoğunluğu anında 0 rakımda bile bir şeyler görüldü.
Arkadaşım sanırım anlamak istemiyorsun ben İstanbul için tahmin yaptım İstanbul yorumlamasinda
Madem sen benden iyi biliyorsun git erenin tahmini oku şehir genelinde graupel ve yağmur bekliyorum dedi. Ama bölgeden bölgeye yağış cinsi değişti.
Senle bunu tartışmam rakımı yüksek yerler kar aldi benim tahminim 0 rakım içindi
Dediklerinin dışında her şey oldu eren. Şehir fullden yağmur almadı sulu kar olanda oldu saf kar alanda
Ben saf kar almadım
Benim Tahminde sorun yok, deniz etkisi kar yağışı şans işi. Sadece şansım yaver gitmedi yoksa eren yağmur derdi genel olarak graupel kar kky ve sulu kar oldu şuana dek
Ben sade yağmur demedim graupel sonrası yağmur dedim
Gfs bir güncellemede sistem gösterince neden bütün sosyal medya ayaklanıyor ![]()
bende ikisini kullandım ama kullanmıyorum artık vücut bağışıklık kazanıyor etki etmiyo🥲
Aynen kahve en iyisi
hangi markanın kullaniyorsun
Kullanmıyorum şu anda önceden HİQ ve Ocean kullandım
Bu şarkıları dinlerken artık başım ağrıyor
pegasus’a rakibiz diyosun😹
Ben pre alınca tuvaletten çıkamıyorum 10 dk da bir git gel ![]()
1.1gram kafein ile göğüs antrenmanı😈 adam akıllı kar göremedik acısını vücuttan çıkaralım (kesinlikle o kadar kafein almayın özellikle bir anda, benim kafein toleransım baya yüksek)
500mg kafein 2 ölçek pre
Ya sabah yada 2 saat önce gördüm başlamıştı
Cumartesi olsa gidermiydik 😀
sistem maalesef şu saate kadar hayal kırıklığı oldu. bir iki defa anlık beyazlamalar haricinde hiçbirşey olmadı. Bu saatten sonrada fazla birşey olacağını sanmıyorum çünkü rüzgar poyraz. 450 rakımın bu kış hakkını veremiyoruz bir türlü.😓 Artık bize cephesel siklonik bir sistem lazım. Dekler Güney Marmara ya yaramıyor 😒
Şu an kar yağmıyor mu