Bölünme olursa bu olur
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ben çıktım üşüdüm, bahardan kalma hava var diyen adamı arıyorum şimdi.
Yoo sıcakk
-
9-12 derece havada emin miyiz eren?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İstanbulda yaşayanlar dışarı çıksın anlar
-
Bahardan kalma bir hava var
-
Wow sibirya is coming
Yer değiştirme olabilir şimdilik
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
skala yetmemiş anomaliye
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 6 şubattan sonra negatife inmesini beklemiyorduk olmadı tahminimiz tutmadı şimdi 15 şubattan sonra iskandinav yükseği daha aktif gözükebilir
-
Eline sağlık Eren Mart ayı öngörün tutmasın inşallah.
"Veriler" böyle diyor UsTaD yapacak bişey yok belki "Veriler" çok değişir
-
10 daha koy üzerine
Bence de ama zonguldağa yağmasın siklon oluşsun zonguldak gözün ortasında kalsın
-
Multi model ile Ecmwf aylık ortalamalarında mart ayı için kötü görüntüler var ülkemiz ve Avrupa da mevsim normallerinde daha yüksek bir basınç ve sıcaklık anomalisi bizi karşılıyor yağış bakımından ise ocak ayı ile kıyaslarsak daha kötü bir yağış tablosu da selam veriyor .
-
Dedim ya, şeytan belkide ayrıntıda gizlidir, gözünden kaçan ufak tefek veriler olmuş mudur eren?
Evet
-
https://hizliresim.com/peqgulx
Gulen ya da tiye alan arkadaşlara kapak yapalım şöyle.
Ücretli mi bu ?
-
Zaten dağılacak polar vortex kışın son sistemi kyk de.