ural yükseği ayrılırsa güzel sistem iner
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Her şeyin kopma zamanı burası doğrudan bizim azorun bağlantısını etkiliyor endeks nötr civarı olduğundan ne negatif görüntü ne pozitif görüntü sunuyor ve kararsızlık sonucu tamamen takibe dayalı oluyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu modeller ve veriler şaka mı tamam avrupa ve atlantiğe bakıyoruz çıldırıyoruzda amerikada bile çok farklı veriler tutarsız gfs çıktısına göre pna negatif olması lazımken pozitif ancak model ve veri birbirinden farklı.
-
Ural yükseğini görmeye devam edersek şubatın son haftasına kadar model takipleri sıkıcı geçer
-
Bu sistemin neden gelmediğini açıklayabilecek biri var mı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bölgesel rüzgarlar düşmeye başlayınca azorun hareketi
-
Ya endeksler aşırı değişecek ya modeller .
-
Proya geç artık. Neyse parası verelim 😬🏃♂️
İnanılmaz cidden 6-7 fazda şu görüntü hani imkansız dedirtir insana değişirse şaşırmam ama zor ihtimal
-
Tahmin yaparken orta vadede bir kaç tane daha verinin istisna olduğunu farkettim artık şubatın son günlerine doğru gelmesini beklediğim sistemde onlarıda katıyorum işin içine daha tutarlı tahmin yapmaya çalışacağım bu sene zaten deneme sürümü gibi oldu
-
Şubat sonuna bakacağız demekki İnşallah o tahminin başarılı olur Eren
Bu verilerle sistem inmemesine şaşırıyorum
-
Bu tahmini çöpe atabiliriz
-
Kış boyunca ilk defa bu kadar iyi veriler var
-
15 şubattan sonra kutup bölgesine ısı akışı var
-
-
Öğlene göre 0 altında ki senaryolar artmış