İşte bu bizim hikayemiz, öyle saf öyle temizzz
Şakasız filmi bile çekilir
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİşte bu bizim hikayemiz, öyle saf öyle temizzz
Şakasız filmi bile çekilir
Tanıdık geldi
tam 1 hafta önce bu saatte tenekenin yan tarafından delik açmaya çalışan biri geldi gözümün önüne 
İşte bu, bizde senden farklı değiliz konumuma yağmayınca bende mutlu olamıyorum. Başka yere gidince de üvey evlatmışız gibi hissediyorum.
Düşünsene abi bir yere gidiyorsun arabayla telefon çekmiyor ormanlık arabanda bir arıza oluyor kalıyorsun orada bir kaç dk sonra araba düzeliyor sonra kulübe gibi bir yerde mangal yapmaya iniyorsunuz nasıl hikaye
Vay be bir eleştiri yaptık gelen söylemlere bak. Pusuda yatmış hepsi 😀
Ben üyeyim ve burada faal bulunmuyorum. Tahmin blogumda yok yazayım. Bu işlerdende anlarım. Bana laf vurmayı bırakın.
UsTaD sende bana oradan tehdit savurma. Ben elestri yaptım diye karşında çocuk varmış gibi kürek kafana vururum deme. Biraz üstad gibi davran. Beni tehdit etme. Ben giderim hiç sıkıntı değil, kaybeden ben olmam.
Ben kişileri eleştirim. Doğruya doğru yanlışa yanlış. Eleştiri kişiyi geliştirir. Kusura bakmayın saksakciligi da sevmem.
Kimse kimseden üstün değil burada ağzınıza almışsınız bir lafı saksakçılık diye kullandığınız tabirlere dikkat edin önce ki eleştirilerinizde de üslubunuz yanlıştı şimdide yanlış karşınızda çocuk varmış gibi diyorsun siz kaç yaşınızdasınız kullandığınız kelimelere dikkat etmiyorsunuz bu şimdilik değil ilk geldiğinizden beri böyleydi ![]()
Üyelerin şahsi tahminleri konusuda var bu arada
Şimdi tahmin yapılabiliyor mu 😂
Yok ya sen yarın yap istersen ![]()
-1,2 anlık saat ilerledikçe hava sıcaklığı artıyor ![]()
Şimdide görüşü değişmiş, bunu diyorum olada bilir sıkıntı yok. Ama sitede şöyle bir durum var eleştiriye kapalı 😀
Adın hava tahmincisi ama 3 yıldır bir tahminine rastlamadım
Kurşunlu Çankırı -1,5 anlık