Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Şu zamanda zonal rüzgarlar 0 ve altında olsaydı aktif sibirya ile şu endeksler şahane olurdu ancak yinede sistem beklemeye devam

-
O zmn plissss bana bol dua
-
Onu bilmiyorum da bu kpss işi çok zor napıcaz bunu ahshdh Sinan abi çıkacak soruları önceden tahmin edebiliyo musun Sinan
Çıkmış sorulara bakarak tahmin edilir

Çalışmak ve duadan başka bir şey gelmez elden
-
Spotifyda herhangi bir şarkı açıyorum ve peşinde sürekli aynı şarkılar çalıyor eskiden bu şarkıyı engelle seçeneği vardı şimdi yok bu şarkıları nasıl engelleyebilirim
-
Ben bile bu kadar iyi olacağını beklemiyordum
-

Gfs şu saçma sapan faz 5 ten sonra 3-4 istikrarını bırakmaya başlamış ufaktan yoksa endekslerde yine yukarı ivmelenme olur
-
Uyku problemin uzun süre devam ederse psikiyatriste git serex veya cedrina diye ilaç yazar, ben cedrina sayesinde uyuyabiliyorum artık sadece arada sabahın 6 ya da 7 sinde uyanmalarım oluyor ama yarım saate geri uyuyabiliyorum. Yüzde 90 atlattım bu uykusuzluğu yanii.
pazar sabah 6 da eve girdik o yüzden
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Siyah ok ile belirttiğim gibi bir tahminle karşılaşırsak aktif sibirya görebiliriz
-
-
-
Gfs ile ecmwf sanki kavgalı bütün verileri farklı
-
Ankara da sabahtan beri kky yağıyo hava 1.7 derece düşse biraz daha yağış bitmeden havada kar görsek
Asıl soğuma akşam giriyor
-
Yaklaşık 8 saatlik macera sonunda eve gelebildim bugünü unutamayacağım geçen sene ki camlıcadan daha aksiyonluydu