CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu site ateşkes bölgesi hocam
Burada sorunlarımızı aşıyoruz.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Siyah çizgi bey, bırakır mısınız efendim o negatif endeksleri?
-
Bir önümüzdeki yemeği yiyelim de sonraki menülere bakarız.
Bu haliyle bile gelse İstanbul örtüyü alacak gibi duruyor. Dileğimiz bunca senelik boşa giden umutlardan sonra şöyle çok sağlam bir sistem alabilmek tabi. Yer soğuğunun gücü saolsun siklonun yağışı direkt kar olarak düşüyor en azından
-
CAN hocam bizim bölge sibiryadan etkilenir mi
Batı ve Karadeniz'e göre çok daha geç de olsa etkilenebilir.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ECM ANA ÇIKTI = KUMDA OYNAMAYA GÖNDERİLDİ
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. BU DA EPS DEVAMI
-
güzel mi bu görüntü sizce yani kadıköy örtü olur mu şu sinoptikle
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ECM olur demiş =D
-
En kötüsü bu şekilde kar yapıyor..
Düşün artık :D
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
GFS gece güncellemesine kadar konuyu kapatıyorum. EPS çıkınca paylaşılacaktır.
-
240'ı beğenmedim. Bu kadar batılı inme olasılığı bana göre düşük, endekslere göre de düşük.
Sabırla takibe devam edelim.
-
Kim ne derse desin mis gibi güncelleme. İki model arasında az çok mütabakat sağlandı. Geriye detaylar kaldı.
-
Sinoptikler fazlasıyla benzer. Bunu az biraz doğulattık mı Marmara dışında daha fazla bölge etkilenir ilk siklondan
-
Sistem İtalya'nın ayaklarında oluşan siklonla giriş yapıyor. iki gün önceki Rex blokajı ihtimali kalktı zaten. Doğulayıp patır kütür sokacak ülkeye sistemi :D