Kısa Vade Uyarıları konumda hafta sonu için kritik uyarılarda bulundum.
CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. UYARI!
12 Aralık Cumartesi Günü İçin Edirne'nin Enez, Çanakkale'nin Ayvacık ve Altınoluk, İzmir'in kıyı ilçelerine KUVVETLİ yağış uyarısı; Muğla'nın Marmaris, Antalya'nın Merkez, Döşemealtı, Kilik ilçeleri, Burdur'un Bucak ilçelerine ŞİDDETLİ yağış uyarısında bulunuyorum.
13 Aralık Pazar Günü için Muğla ve Antalya illerimiz için ÇOK KUVVETLİ ve ŞİDDETLİ yağış uyarılarında bulunuyorum.
Su baskını ve Sel riskine karşı uyarıda bulunmakta fayda var. Özellikle sera sahibi tarım ile geçinen vatandaşlarımız sıkıntı yaşayabilir.
-
UYARI
Marmara'da Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi, Ege'de İzmir, Aydın ve Muğla'nın kıyı kesimleri, Akdeniz'de Antalya'nın Merkezi İlçelerini kapsayan KUVVETLİ yağış uyarısı yayınlıyorum.
Uyarı Geçerlilik Süresi:
10 Aralık 2020 18:00 - 11 Aralık 2020 06:00
-
Yunak diğer bölgelere göre boşlukta kalıyor Serkan42
Yine de tamamen yağışsız diyemeyiz. Hafif yağışlar olacaktır.
-
Arkadaşlar 11- 16 arası icanadolu yagış gösteriyodu yine gücü düstü yok oldu desem daha iyolur durum nedir sizce
The content cannot be displayed because it is no longer available. Yağışlar çok tatminkar olmasa da tamamen kaybolmuş değil.
-
Tamam hocam buradan mı paylaşım olacak
Paylaşım buradan değil. Uzmanların yorumlamaları buradan olacak. Benim şu an diğer konuda görsellerle anlattığım gibi yorumlamalardan bahsediyorum.
-
Sistem zamanı sadece yetkisi olanların yorumlama yapacağı konu bu Angora
Karışıklık içerisinde uzmanların yorumlarını kaçırmak istemeyen üyeler buradan takip edecektir.
-
gelsin hocam çok ihtiyaimiz var iç Anadolu nasıl etkilenir hocam bu cephelerden
İç Anadolu ve İç Batı Anadolu'da yağışlar pek etkili olmayacak. Belki 1-2mm'lik yararsız yağışlar düşebilir. İç Anadolu'nun doğusu daha şanslı, en azından 15-20mm civarı yağış alacaklar.
-
Yarın yağış dalgalarından birincisinin kısa süreli de olsa etkisine gireceğiz. Kısmen de olsa kayda değer yağış alacak bölgelerimiz Ege ve Akdeniz kıyıları. Sonraki yağış dalgası yine Akdeniz üzerinden Perşembe gecesi gelecek.
The content cannot be displayed because it is no longer available. Cephenin şu anki konumu yukarıdaki görseldedir.
-
ayın 8 indeki yağışlı sistem ne durumda hocam
Pazartesi günü yani 7 Aralık'ta yağışlar beklenebilir. Bunun dışında pek ekstra bir durum yok.
-
Şu sıralar ülkemizin özellikle batısında normallerin 5-6 derece altında seyreden sıcaklıklar, önümüzdeki günlerde ülkenin tamamında normallerin en az 5-6 derece üzerine çıkacak. Pazartesi gününe kadar ülkemizde kayda değer bir yağış görünmüyor. Uzunca bir süre (14-20 gün) çoğunlukla aksiyonsuz ve durgun havalar bekleniyor.
-
Doğum günün kutlu olsun Sistemci5534 reis
Nice senelere. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. Soğuk girişinin son hali.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Soğuk ilerlemeye devam ediyor
The content cannot be displayed because it is no longer available. Yüzlerce km uzunluğa sahip cephe hattının uydu görüntüsü.
-
Pazartesi gecesinden itibaren ufak çaplı bir soğumanın etkisine giriyoruz. Yine de İstanbul ve İzmir gibi büyük şehirlerimizde merkezlerde sıcaklık ilk kez 3-4 derecelere inecek.
The content cannot be displayed because it is no longer available. Salı ve Çarşamba günleri sıcaklıklar gün içerisinde Marmara, Ege ve Batı Karadeniz'de 10 dereceyi zar zor geçebilecekken. İç kesimlerde eksili değerler bekleniyor.
The content cannot be displayed because it is no longer available. Bulutluluk oranı da 3-4 gün boyunca hayli yüksek olacak.
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Yağış ve kar namına ise pek bir şey yok. Barajlara dahi katkıda bulunamayacak hafif yağışlar ve Trakya'nın bazı yüksek kesimlerinde mevsimin ilk kar yağışları bekleniyor.