CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
-
-
Bu burada kalsın
-
Kurallara uymayı ihmal etmeyiniz. Mesajlarınız silinirse şahsi algılamayınız ve neden silindi tarzı hesap sormayınız. Konuyu temiz tutmak amacımız.
İyi takipler.
-
Başlayalım bakalım
-
Dostlar ve abiler. Bizim amacımız her fikirden ve görüşten insanı, tahminciyi bir araya getirmek. Siz üyelerimiz kimi isterseniz onu takip edin diye her türlü tahminciyi ve tahmini forumumuzda barındırıyoruz. Buna karşılık olarak rica ediyorum takip etmeyi sevmediğiniz tahminciyi siz kendiniz kaale almayınız. Eğer sevmiyorsanız, görüşlerine katılmıyorsanız takip etmeyiniz. Laf atıp düşmanca hareketler sergilemekten kaçınınız. Boşuna bu forumda hep bir ağızdan bir tahmin yayınlamak gibi şeylerden uzak durduğumuzu sanmayın. Her şey üyelerimiz daha geniş yelpazede daha çok seçenekleri olsun diye yapılıyor. Bu sebeple de bu forumda bulunacaksanız diğer platformlarda edindiğiniz alışkanlıkları bir kenara bırakın. Burada ortam çok farklı
İyi yorumlarda bulunan dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Toplam kar haritasını diğer konuya atacağım
-
Ortalama -10'un altına düşerse şaşırmayın :D
-
-
Bu çıktı 1 gün ötemizde olsa ve analiz yapacak olsam Avrupa yakası sahilleri 35-40 cm yüksekleri 1 metre, Anadolu yakası sahilleri 50-60 cm yüksekler 1.5 metre derdim :D
-