CAN hocam salı günü Tokat'a kar yağar mi
Salı değil de Çarşamba-Perşembe yağış var gibi duruyor.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturCAN hocam salı günü Tokat'a kar yağar mi
Salı değil de Çarşamba-Perşembe yağış var gibi duruyor.
Dosya Boyutunu 5 mb'a kadar çıkardım. Daha büyük resim atacaksanız Hizliresim'e yükleyip öyle atarsınız artık. 15 kere söyledim hala anlaşılmıyor.
Heh işte böyle helal olsun Samet :D
Sanki bir iki tane attı CAN
Ama galeriyi doldurması lazımdı sametin
Yeter mi onlar hiç :D
Aynen öyle ya? bulunduğum yerde 60 cm kar var. ve hâlada yoğun bir şekilde yağıyor
Ne kadar yağacak diye sordun yarım metreyi geçer dedik, fotoları çek yolla dedik yollamadın samet nolacak bu iş?
daha fazla rütbe seçeneği olabilir
Analizci
Veri analiz uzmanı tarzı
Var zaten. Tahminci/Sorumlu genel yetkisi altında veriliyor.
Bir de foruma facebook twitter ile giriş olabilir
Denemiştik bu kayıt sistemini ama sürekli bir terslikler çıktı. Forumlarda pek mümkün olmuyor sonradan yine bakarız duruma göre.
Ömer o mümkün değil maalesef.
Kemal Ensar onu grafik destekten arkadaşımıza sorarım ![]()
CAN hocam tahmininiz gerçekten tuttu şuan burada 30 cm kar var Giresun merkezde 20 cm varmış. Son olarak bugün içinde gene bir yoğun kar yağışı bekliyormuyuz? Veya normal bir şekildemi devam edecek?
Kara devam ![]()
Can abi biz yarin kar alirmiyiz
Olabilir ![]()
Gucu guzel gibi uretim devam ediyor sanki ne dersiniz hocam yarinda kar devam edermi baslarsa araliklarla gfs pazartesi gece 2 3e kadar kar veriyordu orta kuvvet
Bana neden soruyorsun onu anlamıyorum. Kütleleri sana ben mi yolluyorum radara bakmak daha mantıklı bence soru sorup durmaktansa ![]()
Bati karadenizde guclu dekler uretmeye devam ediyor gibi nasil gidiyor uretimi
Radarda ufak kütleler var ne yakalarsan artık ![]()
Ben anlamadım hocam 30-50 cm demişler 1 cm bile yok hiç radarda bomboş bumuydu sistem yaa o kadar takibe bumu gelecekti...
İsyan edeceksen tatile çıkarayım seni bir hafta. Aldığından memnun ol biraz da, yapacak bir şey yok.
Ben 0 cm aldım ağlamıyorum. Hava olayı bu, ki senin için sistem henüz bitmedi 1 günün daha var.
Karadeniz bölgesi yetkilisi bir baksa buraya kimse artık
Kardeşim bizden ne duyunca rahatlayacaksın merak ettim. Aç radarı bak işte gözüküyor ki kütleler senin doğunda kalmaya başlamış sen daha batıdan gelecekse etkilenirsin.
Yok yahu gözler kaymış yine bir yerlere :D