16 şubat sistemi hayırlı olsun şimdiden. Siklonlu bir sistem olacağa benziyor. Bu yaşadığımız sistem tadımlık oldu
Allah allah yaw :D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur16 şubat sistemi hayırlı olsun şimdiden. Siklonlu bir sistem olacağa benziyor. Bu yaşadığımız sistem tadımlık oldu
Allah allah yaw :D
Uzun vadede ise bu görüntüleri kovalayın ![]()
Kendi adıma 7-10 günlüğüne sistem, model takibi, tahmin konularından uzaklaşıyorum. Bir haftadır şu sistem gelecek diye enerjim kalmadı ![]()
İstanbul adına Avrupa Yakasında rakımı düşük olan bölgelerdeki örtü miktarı konusunda yanılmış olabilirim, Affola. Cephe yağışı beklediğimden daha az etki gösterdi. Bunun dışındaki DEK kütleleri artık ilçesel bazda "kader" meselesine dönüşüyor. Neresi şanslıysa orası örtüsüne cm katacak ![]()
Hayırlı geceler diliyorum.
yarın için kar ihtimali var mı hocam?
Yarın için düşük Pazar için biraz daha yüksek hocam.
Hocam sizce bir iki saate baslarmi normalde 8 9 da baslar demistiniz yagis yok 12 gibi baslarmi
Cephenin hareketi çok farklı. Gelecek ama ne zaman gelecek net değil maalesef. Gece eğer uyumazsan kar görürsün zaten er geç ![]()
Bati karadenizde dek olusumuna dair bir sey yok ne zaman basliyor CAN
Radarı takip et bu kadar isyankar olma yahu. Gece uzun.
Semih Ö. bekle geliyor bekle
Gece uykusuz kal istersen.
Hocam tokat/erbaa merkez için(yüksek kesimler hariç) kar kalınlığı tahmininiz de değişme var mı ?
8-10 cm bekliyorum hala.
Soruları cevaplayıp haritalı tahmin yaptım radar takip ediniz. Keyfinize bakınız.
Çağrı Erdal sana dün radarı takip etmesini de anlattım, aç mgm sitesini sıcaklığı da takip et. Akşam-gece saatlerinde kar başlayacaktır.
Aynı şeyi 10 kere sorunca cevabım değişmiyor ![]()
kar yağıyor ama tuz gibi görsel bir şölen yapacak bir kar başlar mı
Radarda öyle güçlü bir kütle gözükmüyor.
CAN hocam sizce bunun doğruluk payı ne kadardır ?
sanki doğru gibi olacak inşallah
Hocam radar ve sıcaklığınızı takip edeceksiniz artık ![]()
ardakvss1903s radara baktığımda size doğru ufak bir kütle geldiğini gördüm. Sıcaklık 0a inecektir ilerleyen saatlerde etkilenebilirsin. Kütle erimezse artık..
Cumartesi pazar mersinde hava 0 dereceye kadar iniyor fakat yağış fazla yok Mersin Mezitli Kuyulul için haftasonu kar ihtimali nedir cevaplarsanız mutlu olurumm
Pek bir şey görülebileceğini sanmam hocam.