Geliyor gelmekte olan
CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
-
Gronland blokajinin son bulup nao + ya çıkıp iskandinavya blokajınin gelmesi bizim lehimize mi anlamadim çünkü bilmiyorum
Evet lehimize, İskandinav blokajı ve Azor işbirliği çok güçlü sistemlere potansiyel barındırır.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Derbiden önce hatırlatma.
-
CAN hocam endexler baya uzun bir süre nötr civarı olacak. Bu süre içinde 20-25 i gibi bir canavar daha görünüyor. İhtimali şimdiden %35. Ben korkuyorum sıcak havada ağaçlar felan yeşerir sonra birden iki soğuk hava(ilki yeter zaten) dalgası mahsülleri mahvedebilir.
Her şeyin hayırlısı, atmosfer ve doğa kendi dengesini kuracaktır.
-
İtalya riski şahsen göremiyorum. Bu sistemde bir risk oluşacaksa o İtalya riski değil gibime geliyor. Endeksler de bizim yanımızda. Takibe devam.
-
kar haritasını paylaşabilirmisiniz lütfen
Tesekkürler
-
CAN hocam bazı senaryolar italya riski var demiş. İtalyaya giderse psikolojim kaldırmaz bunu
İnanma öyle şeylere :D İtalya'ya yönelse bile rotası balkanlardan biz oluruz.
-
Sistem ben geliyorum diye bağırıyor ortalamada
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Neler izliyoruz bu gözler neler görüyor böyle yahu :D
-
-
EPS çok iyi çıkmış