hocalarım kusura bakmayın. Bir daha böyle bir konu açılmayacaktir.
Bir sıkıntı yok hocam. Küslük ve darılma olmasın ve konu dışı mesajlar yazılmasın yeterli
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturhocalarım kusura bakmayın. Bir daha böyle bir konu açılmayacaktir.
Bir sıkıntı yok hocam. Küslük ve darılma olmasın ve konu dışı mesajlar yazılmasın yeterli
Hocalar bu konuda konuşacaksanız bari Sohbet konusundan ya da özel mesajdan konuşun da burası kirlenmesin. Bu kadar zor olmamalı dediğimi anlamak.
İstanbul Diyagram ortalaması -5 derece
Aynı konu sürekli dönüp dolanıp yeniden açıldığı için bu konuyla alakalı ne var ne yok sileceğim şimdi. Özelden görüşün hocalarım bu tarz şeyleri.
Diyagram :okey: :kas:
Diyagram da son 2-3 günün en iyi diyagramı olacak.
Toplam kar haritası
Aman aman fazla doğulu fazla şöyleli böyleli gibi yorumlar görmeyeyim de.
Böyle yorumlar yapana bir adet İzlanda örümceği hediye ediyorum.
Kronik rahatsızlığı olan modelin devamına bakmasın :D
Bu güncellemeyle beraber sistemin geleceği kesinleşti gibi değil mi CAN abi
Kesinleşen bir şey yok
Jet akımları Yüksek basınç kendini yenileyecek diyor. Güncellemenin devamında daha fazla sistem görme ihtimalimiz var.
Bu gece yeterince yorumlama yaptım. Kaç gündür anlattıklarımı modellere yansımış şekliyle görüyorsunuz. Endeksler daha da düzelecek diyor. Ben de bu verilerin yalancısıyım.
Hayırlı geceler dilerim. Umarım yarın daha güzel güncellemeler görürüz
Ha bu arada, birkaç gün önce model takibini bir süre bırakın yeniden başlarsınız dediklerim de gelsin yavaştan. Heyecanlı takip sürecine giriyoruz.
CAN abi sistem beklenenden daha erken mi geliyor ecmwf de gfs de ayın 15 i yerine 13 üne verdi
Normal 1-2 gün sapma olması
ULL şeklindeki sistem giriş yaptı. İşte İskandinav yükseği ile Azor işbirliğinin gücü. En olanaksız pozisyonda bile yapıyorlar yapacaklarını