Tepemizdeki soğuklar çok güçlü. Bu haliyle vur-kaç sistemi olur. Eğer İskandinav yükseği yardıma yetişirse mis gibi sistem olur.
CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
216 son günlerdeki güncellemelerin ardından mis gibi gözüküyor. Daha da iyileşmeye açıktır
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Azor kafayı çıkardı bir şekil az da olsa. Bölgedeki ufak 1030'lar güçlenirse bir anda oluşan İskandinav yükseği bizi şaşırtabilir.
Yeterince güçlenmiş biz İskandinav yükseği 980'lik İzlandaya geçit vermeyecektir.
-
ECM 192'ye baktımda güzel aslında. Diğer konuya yorumu yazayım.
-
Paralel endekslerdeki nötre gidişatı son günlerde ısrarla veriyor. İskandinav yükseği oluşumu asıl faktör bu arada Paralel'de.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ECM'de GFS'ye kıyasla İskandinav bölgesinde daha yüksek bir basınç ve daha yüksek DAM değerleri var. Olumlu yansıyabilir.
-
Senaryoların tamamını inceledim ve diğerlerine nazaran işimize daha çok yarayabilecek senaryoları topladım.
-
Model sayfasında model yorumlanır alıp bence GEM kazanacak GFS kaybedecek, ECM görürsün ICON doğru bilecek! GFS çöp takip edilmez, UKMO kraldır ve benzeri yazılara yer yoktur.
Ayrıca müfettişlere ve yönetime hesap sorarmış gibi mesajımı kim sildi neden silindi tarzı yorumlarda bulunulması gereksizdir. Burada boş yere mesaj silinmez.
-
GFS akşam güncellemesini ben burada erkenden bitiriyorum. Takip edilecek bir tarafı kalmadı
Boşa zaman kaybı.
-
GFS'de yine haddinden fazla şişirilmiş bir İzlanda örümceği görüyoruz. Güzel hikaye GFS :D
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Siklonun bu Azoru yükseltme hareketinin dibimizde değil de Atlantikte olması lazım.
-
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Azorun yükselebileceği bir pozisyon yok. Yine de değişimler devam ediyor ilk 144 saatte bile bu yüzden kaale almadan sonraki güncellemeleri beklemek yerinde olacaktır