Ömer iki salınım birleşmiş oldu aslında. İlk siklondan İstanbul'un havada kar dışında bir şey göreceğini düşünmüyorum o yüzden erime de olmaz. Asıl yağış Cuma günü başlıyor.
CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
EmreKaya 5-8 cm civarı birikim bekliyorum.
Dr.Selamet Rahatlıkla 15 cm üstü birikim olabileceğini söyleyebilirim.
Semih Ö. güncellenmez. Zonguldak en az dediğim kadar alır fazlası bonusun olur.
-
ardakvss1903s Ankara'nın batısı yağış yönünden sıkıntı yaşayacakken orta ve doğusu daha şanslı olacak gibi duruyor. Merkezde 5-8 cm birikim bekliyorum en az.
@Y_u_s_u_f1 EN AZ 12-15 cm birikim bekliyorum.
Semih Ö. 7 Şubat Akşamı başlayacak olan kar yağışları 9 Şubat'a kadar aralıklarla hafifleyerek devam edecek. Yağışın ilk saatleri yoğun olur. En az 25 cm birikim bekliyorum.
Muhammed Ali İstersen çık Aydos doğal olarak yüksekte olduğu için daha fazla kar görecektir. 10 cm'den daha fazla birikim bekliyorum.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. İstanbul Adına cm tahminim yukarıdaki gibidir. Batıdan Doğuya ne kadar giderseniz şansınız o kadar artacaktır. Sistem hayırlı uğurlu olsun.
Konuyu açıyorum. Sorularınızı alabilirim.
-
CAN zonguldak nasıl hocam bu görüntüde dediğiniz gibi güzel gibi batılama devam ederse hem süre uzar hem de yağış artar anladığım kadarıyla hala daha batılama ihtimali var mı devamında
Konumu açacağım sorarsınız.
-
Bl
Bak vallahi abi bu işin şakası yok. Eğer öyleyse iki gece bu kazığını unutamam ona göre
Yusuf az rahat dursan artık diyorum şakam yok. Otur bekle işte.
-
Ee abi baştan desene burada kar acısı çekiyorum
Birde Gölcük ilçesini vereyim sonra Kırılmayayım
Sıkıntı yok. Ecmwf de çok iyi çıktı zaten hadi iyisin :D
-
İstanbulda gece yağış alıyor ama. Onlar niye 10 15 cm alamıyor.
Gece yağış yok. Sen birkaç gün önceki modellerde kalmışsın hala.
Süreleri zamanları değişti yağışları. Yağmur gece saatlerinde bitiyor daha sonra 6'sı öğleden sonra kara çeviriyor.
-
Can abi bak saka yapma bana bak vallahi çok fena kırılırım
Şaka falan değil en az 10-15 cm kar görürsün.
-
İlk siklon için mi? Yağışta çok fark görmüyorum ama.
İlk siklondan siklonik olarak etkilenmeyeceksin sık deniz etkili kütleler vuracak. Perşembe de Cuma gecesi de sağlam kar görürsün.
-
İstanbul'a nazaran azıcık daha kuvvetli gibi gözüküyor görsel açıdan daha hoş yağış alacağım gibi duruyor.
Görsel falan değil bayağı örtü alacaksın az rahat olsana yahu :D
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Manisa civarında 5'e yakın bir deprem meydana geldi.
-

Şu diyagrama bile baksan kafadan 15 cm aldığını görürsün ne bu üzüntü?
İlk siklon da sana yağış bırakacak zaten.
-
Diyarbakır kayapinar hocam. 730 rakim
Hocam öncelikle rakımınız 800.
Sıcaklıklar düşük seyredecek ama kar değerlerine gerileyemiyor gibi duruyor şuanlık. Kar göremiyorum.