@Keskekaryagsa İzmir yarın çok rüzgarlı olur.
CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
hocam yeni guncelleme ile diyarbakır in durumu nedir
Hocam Diyarbakır diye sordunuz da, İlçenizi bilmiyorum.
-
Akşam 21:30'da konuyu açacağım.
-
@Y_u_s_u_f1 erenin sildiği mesajıyla seninki arada kaynadı, sen bir daha yazsana tahminini buraya :D
-
fazla bi umudun yokmu abi buralar icin
Bir İstanbullu olarak senin şu boş endişeni gördükçe delleniyorum yeminle Serkan. Şurda 2 kar tanesi kovalıyoruz kafadan 10-15 cm göreceksin EN AZ. Hala aynı şeyi soruyorsun. İnsaf :D
-
Son verileri incelediğimde Şubatın özellikle Son haftası - Martın İkinci Yarısına kadar ciddi soğuk ataklar olabilir coğrafyamıza.
-
-
Ben açıklama yapmayacağım akşam konuyu açtığımda gelip konuma sorar isteyenler.
-
Ortave doğu karadenize karadenizden gelen yağışlarda çok yağar batı karadeniz ve marmaraya balkanlardan geldimmi çok yağar genelde
Bu sistem biraz daha batılarsa Ege ve Akdeniz kıyıları dışında tüm ülkeye çok yağar

-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır..
Şubat 20 - Mart 15 dönemi çok fena şeyler olabilir.
-

:memnunseytan::memnunseytan:

-
CAN abi her batilamasinda ben biraz daha fazlami kar gorurum
Kardeşim batıladıkça sistemi süresi uzadığı için sen dua et daha fazla batılasın :D
-
CAN hocam ağzından bal damlıyor ama MGM PEK ÖYLE DEMİYOR SADECE 1 GÜN KAR yağışı var diyor
Boşversene MGM'yi :D 8-9 Şubat'ta güzel kar göreceksin.
-
trabzonuda biri yorumlayabilir mi
Yorumlayacak bir şey yok diz boyu kar
-