HER AYIN BİRİNDE GÜNCELLENEN CANSIPS MODELİ'NİN SON TAHMİNLERİ BU ŞEKİLDE
ŞUBAT-MART-NİSAN-MAYIS
500MB BASINÇ ANOMALİSİ
2M SICAKLIK ANOMALİSİ
YAĞIŞ ANOMALİSİ
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHER AYIN BİRİNDE GÜNCELLENEN CANSIPS MODELİ'NİN SON TAHMİNLERİ BU ŞEKİLDE
ŞUBAT-MART-NİSAN-MAYIS
500MB BASINÇ ANOMALİSİ
2M SICAKLIK ANOMALİSİ
YAĞIŞ ANOMALİSİ
Sarp Özdoğan eline koluna sağlık bilgilerin i araştırarak bir yere varmaya çalışıyorum fakat son paylaşımda ne demek istediğini pek anlamadim bize sistem olarak ne gibi etkisi olur ki mesela , soğuk hava bati karadeniz hattından sınırlardan kayar gider gibi mi ?
O paylaşımın açıklaması siklonik dalga kırılması. Almanya'da bir üniversite hocasının yaptığı bir paylaşım. Veri olarak düşünme hocanın kendisi öyle olacağını düşünerek yapmış paylaşımı. Ha eğer diyorsan ki o paylaşıma göre biz sistem alır mıyız? Evet hem de ülke sistemi olur :D
Salı günü öğlen 11-15 arası yağış varmı hocam, bi kaç gündür işim var bakamıyorum.
Yok gibi görünüyor hocam.
Geçmiş zamanların basınç haritası 850 hpa VS. Nereden bakabilirim
Sabah güncellemesi Endeksleri fena değil.
Azor ortalıkta yok. Tek YB emaresi Portekiz kuzeyindeki 1020mb, bu güçlenirse üstteki soğuklardan etkilenebiliriz.
ECMWF endeksleri gayet iyi.
Her taraf siklon kaynıyor. Sağlam bir YB oluşursa belki bişeyler görürüz.
GFS'deki sinoptikte şansımız var. Fransa'daki siklon doğulamalı, İngiltere civarındaki YB güçlü kalmalı. Azor da destek vermeli.
GFS paylaşacak varmi arkadaşlar müsait olan
Sen varsın hocam :D
Anladım Harunsalman hocam ama dediğim gibi ayrılmak için bir neden göremiyorum.
ben forumdan ayrılıyorum. Tarantula bey benim yüzümden yazmayacaksa yazmaya devam etsin. Herkese iyi geceler.
Herkesin tercihi kendine, açıkçası ayrıldım diyen adam ayılmasın diye ayrılmanın bir anlamı yok hocam :D Her üyemiz değerli.
Salih kim ? Niyeti masum gelmiyor
Salih 2 senelik trollümüz :D
Yarın öğleden önce Marmara'nın Batısı ve Kuzey Ege'de başlayacak olan yağışların ilerleyen saatlerde Ege Bölgesi ve Antalya'ya yayılması, yer yer kuvvetli olması beklenmektedir. Ege ve Akdeniz Sahillerinde yine Ufak Çaplı Dolu, Fırtına görülebilir.
Uyarı Başlangıç: 1 Şubat 11:00
Uyarı Bitiş: 2 Şubat 06:00