KARayel etkisi
CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Rüzgar karayele dönmeye, sıcaklık düşmeye devam ediyor.
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Aydın köşk başçayır köyü hocam bakarsanız sevinirim
Yarın Akşamdan sonra kar yağışı ihtimali yüksek hocam. Eğer yağışı yakalarsanız kar olarak düşecektir.
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Kar sınırdan giriş yaptı. Hayırlı olsun
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Edirne sınırında rüzgar karayele döndü an itibariyle.
-
Can abi benim konumum için ne dersin ne zaman başlar ne olur abi.
Pek bir şey beklemiyorum geçen sistemdeki gibi beklentiye girme. Sürpriz olursa havada kar görürsün ve izlersin.
-
UYARI
Çarşamba Gecesi İlk Saatlerden İtibaren EGE KIYILARINDA Şiddetli Gökgürültülü Yağışlara Karşı Dikkat!
Dolu, Denizde Hortum, Su Baskını, Yağış Anında Fırtına Olası!
-
UYARI
Çarşamba günü Muğla ve Antalya'da görülecek Şiddetli Gökgürültülü Sağanak Yağışlara Karşı Dikkat!
Dolu, Denizde Hortum, Su Baskını, Yağış Sırasında Fırtına Olası!
-
istanbul ataşehir, ne bekliyorsunuz hocam kky mi olur yoksa kar yağar mı
KKY de olur Sulu kar da yağar ama tutan bir kar beklentim yok. Olursa da çok kısa süreli tutar.
-
hocam mgm den yapılan uyarıları görmüşünüzdür dün ki dediğiniz geçerli midir yoksa ötür ve rahatına bak moduna girebilirmiyim
mgm de güvenebilir miyim bilemiyorum %100 olarak
MGM'nin hangi kafayla kendi kaynak olarak kullandığı model 2-3 derecelerde sıcaklık verirken kar yağışı olacağını söylediğini anlamadım açıkçası. Beyşehir'de düne göre sıcaklık sıkıntısı ihtimali daha da arttı. Beklentiye girmeyiniz. Olursa sürpriz olur.
-
CAN hocam persembe günü kar yağışı devam edecek mi ist.avrupa yakasında
Pek bir ihtimal bulunmuyor bu konuda.
Can abi benim konumumda kar saat kaç gibi başlar
Saat vermek zor Çarşamba öğleden sonra KKY ağırlıklı Kara döner
İstanbul sarıyer geçen sistemde 30 cm civarı almıştı bunda ne alır sizce?
Beklentiye girmeyin hocam kar yağar ama örtülük tatmin edici bir kar yağacağını sanmıyorum.
Oguzunal09 Aydın'ın köyleri ama hangi köyü hocam? 500 rakımlı bölgelerde Çarşamba akşamı kar ihtimali mevcut evet mesela.
-
Y_usu_f haritamda bir değişiklik yok İStanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova sahillere en fazla çatılarda arabalarda kısa sürede eriyecek ince bir örtü bekliyorum.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available.