CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Sİklon biraz daha kuzeyde konuşlanmış bu sefer. Öncekine göre daha güçlü.
-
Benzerlik yüksek. GFS'de siklon biraz daha derin.
-
Şu görüntüye bakarak İstanbul batısı ve yükseklerine kar yağmaz demek için İstanbul yerine istemeden Düzce'ye falan bakman lazım >>>WinteR<<<
-
-
Neyse işin cılkı çıkmasın, henüz siklonun rotası tam olarak kesinleşmedi ben analizimi yaparım birkaç güne en geç
-
Bir son dakika verisine göre sistem bile gelmeyecek
Tamam kapat siteyi yaz geliyor reis
-
Aynen hatta son verilere göre yağmur yağarken havada buharlaşacakmış. O sebepten dolayı yağışlar da fos oldu. Şakır şakır yağmur da yok.
-
Merhaba, şu an gerçekleşen güncellemelere göre Bursa / Karacabey(rakım24) ilçesini neler bekliyor? Tarım ve hayvancılık yapıyoruz da ona göre hareket etmek gerek. Cevap için teşekkürler.
Bursa'da yine örtü yapacak kar yağışı olacak gibi duruyor ama net cevaplar için biraz daha beklemek lazım hocam.
-
Pekii ne zaman Saf kar görürüm
Bakacağız ona henüz kesinlik yok
-
İstanbul Çamlıca 20 cm alırken sahiller havada anca görecektir öyle bir sistem, gfs Avrupa yakası için baya kar varmış rüzgar yönü Karayel olması gerek şuan yıldız görünüyor.
Kısacası klasik bir Trakya sistemi, İstanbul'da da rakım konuşur. Senelerdir gelmedi böyleleri.
-
Golcüğün biraz iç kesimindeyim ama rakımım yanılmıyorsam 89 CAN abi ne durumda olur Gölcük
Demin dedim ya, rakım fark etmez yağış ve soğuk birbiriyle denk gelmiyor.
-
Benim Kocaeli Gölcük ne durumda şuan
Çoğunlukla yağmur biraz kar diyor ECM