CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu siklondan daha fazla soğuk beklemeyin. Şu an İstanbul'un kaderi tamamen siklonun rotasına bağlı.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. Control de böyle çıkmış.
-
İstanbul'un 150 rakım altının bu sistemde güzel kar görmesi ihtimali çok düşük
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. GFS gece güncellemesi Meteociel'de dondu. Buradan toplam yağışları ve siklonun rotasını atayım.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. GFS güncellenmiyor madem biz de ICON'un Trakya'yı gömüşünü izleyelim
-
Bi' paylaşalım dedik model dondu arkadaş :D
-
Aksam degil gece olacak cam abi
Bana bu saat akşam ya :D Ondan
-
GFS gece güncellemesini bu akşam buradan paylaşıyorum.
-
ECMWF hala aynı siklon rotası konusunda ısrar ediyor.
-
ECMWF ısrarını sürdürüyor
-
Siyah olan control çıktısı. Control çıktısı en yetkili abimiz oluyor o endeks görüntüsünde öyle düşünün. O control'ün modele yansımasını ise RE: Uzun Vadeli Modeller ve Ortalamalar buraya attım