Anlik icin degil mesela yarin sabah veya bu aksam icin dek olusma sartlari uygun mu. Gerci bu sabahkilerde beklenmiyordu diye biliyorum.
Bu sabah dahi bozuyordu. Bu saatten sonra iyice yok oluyor şartlar.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAnlik icin degil mesela yarin sabah veya bu aksam icin dek olusma sartlari uygun mu. Gerci bu sabahkilerde beklenmiyordu diye biliyorum.
Bu sabah dahi bozuyordu. Bu saatten sonra iyice yok oluyor şartlar.
Dek tahminini gorebilicegim bi yer var mi ben pek anlamiyorum.
Hocam DEK tahmini diye bir şey yok fakat MGM sitesinden radara bakıp konumunuza geliyor mu diye kontrol edebilirsiniz
Şuan samsun iyi yagiyor 2saate yakın tutmuyor ama can hocam tutar mi
Kıyılarda sıcaklık 2 derecelerde kaldığı için tutacak kar yağışı almanız zor hocam.
maraş için pek umudum kalmadı artık
Yarını bekleyin hocam yarın için şansınız var
Semih Ö. kar ı ön plana çıkaracak biçimde manzaralı fotoğraf atarsan sosyal medyada paylaşabiliriz
Fotoğrafları bekliyoruz dostlar
Can abi sonunda yağışı yakaladik
Çok iyi
Hayırlısı, dilerim Akom'un dediğinin 5 katı olur :D
Peki teşekkur ederim hocam bu durum düzelebilir mi ve vakit alir mi bu durum duzelirse ? CAN
Bu sistemde çok düzelecekmiş gibi durmuyor. Sürpriz olursa tabii kar görülür
samsunda dek olur mu CAN Hocam
Samsuna şu anda modeller kar bekliyordu, radar da dolu ancak Samsun merkezini boş bırakan kütleler var. Bölgenin coğrafi yapısı karayel ile gelen yağışlar için müsait olamıyor.
ne zamana kadar bekliyoruz bu dekleri aksama kadar sürerse baya kötü seyler olabilir cünkü
Yavaşça etkisini kaybedecek artık hocam
Fotoğrafları bekliyoruz
bugünün ilerleyen saatleri için de dek şartları uygun mu acaba?
Hayır artık gittikçe bozuyor şartlar maalesef..
Ah şu DEK sistemleri yok mu. Hiç beklenmeyen o şans eseri iç kesimlere ilerleyebilen kütleler gömüyor şimdi
Hocam bu ne demek olma olasılığı nedir
Dostum bu şu demek oluyor, WRF gömülürsünüz demiş, ECMWF iyi kar alırsınız demiş. Her türlü kar alırmışsın yani radarı takip et :D