Evet İstanbul'dan Karadeniz'e kadar oldukça karışık bir sistemdi. Şu ana kadar ufak tefek detaylar dışında çok yanıldığım yerler olmadı. Yarın Doğu Karadeniz'in de durumuna baktıktan sonra kendi kendimi ölçüp tartarım bu sistemdeki performansım adına Halitaydemir
CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
CAN hocam isminiz gibi cansınız. Ben burada bazen durmayabilirim. Kalbim sizinle güç bizimle olsun
Murat Muratoğlu geldi aklıma :D
-
Şuradan bir duyuru geçelim hemen, Karadeniz Bölgesi'ne bilgi ve birikimine güvenen bir sorumlu arıyoruz arkadaşlar. Başka sitelerdeki tahmincileri kaynak edinmeyecek, bölgeyle ilgilenebilecek ve bölgeyi iyi tanıyan üyelerimiz beni etiketleyerek kendini belli edebilir.
-
Onun bi tık altında Ataşehir var hocam, alır mı sizce ?
Şanslıysanız
-
Kocaelide bıraksın mı abi radara bakmayı
Karamürsel'in de vadesi yavaştan doluyor. Bu saate kadar alamadıysa bu saatten sonra da etkili bir şey olacağını sanmam.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. İşaretlediğim alan dışında kalan bölgeler büyük bir sürpriz olmadığı sürece takibi bırakabilir
Artık sadece buzlanma var.
Konumum an itibariyle -4.3 derece.
-
Halitaydemir hocam bir ara sohbetlere bakın :D
Hayırlı olsun bu arada. Sevindim Tokat'ın da yağış alabilmesine
-
Görevin tanıtımını da yapalım.
Müfettişler, Bölge sorumlularının sadece kendi bölgelerine odaklanabilmeleri adına, aynı zamanda Admin ve moderatörler üzerindeki yükü azaltmak, forum içerisinde taşkınlıkları daha çabuk bastırmak adına oluşturulmuş bir grup. Görevleri üyelerin Forum Kurallarına uymasını sağlamak ve uymayanlara yaptırım uygulamak
-
Halitaydemir hayırlı olsun hocam. Radarda büyük bir kütle yok, parça parça kütleler var. Yarın da etkilenmeye devam edersiniz bunlardan
-
Wxcharts bu soğuk hava dalgası bittikten sonra 1 şubat da sert soğuklar göstermiş tutarlılık oranı var mı bi incelermisiniz
Wxcharts da takip ettiğimiz modellerin bir ürünü hocam. GFS aysonuna sistem gösterdiği için o da göstermiş. Değişecektir fakat biz de o tarihlerde sistem bekliyoruz.
-
Batı Karadeniz'de sıcaklığın 0a yaklaşmasını beklemeniz gerekiyor mecburen
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. İlk DEK geliyor.
-
abi biz fosladık galiba demi keşke senin tahmindeki kadar bile olsaydı
Tahminde Tokat için çim-araba-çatılar tutar demiştim. Son radar görüntülerinde kütleler genel olarak bölgeyi sıyırmış. Yarın da yağış ihtimali var ne alırsanız kardır
-
Aynen öyle, konu açılalı 4 sene olmuş
-
Sametgdkhd sıcaklıklar bu saatlerden itibaren KAR değerlerine düşüyor. Bir gün boyunca güzel kar yağışları alırsınız.