Arnavutköye hiç kar tutmadı ki.. hatta yağmadı bile
Sen de benim gibi boşlukta kaldın hocam. Şansını önceki gün kullanmışsın :D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturArnavutköye hiç kar tutmadı ki.. hatta yağmadı bile
Sen de benim gibi boşlukta kaldın hocam. Şansını önceki gün kullanmışsın :D
CAN hocam sizin oralarda durum nasıl
Benim buralarda havada kar gördüm sonra radarda boşlukta kaldım. Klasik yani :D
başlamadan bitti demek hocam =D
Avrupa Yakası'nın güneyindeki ilçeler için serüven bu kadardı hocam. Bundan sonra gelenler tamamen bonus olacaktır. İhtimal var mı tabii var DEK bu sağı solu belli olmaz.
Yarın batı karadeniz ve marmaradaki yağışlar deniz kaynaklı mı olacak yoksa siklonik mi
Siklon kuzeydoğuya sürükleniyor bundan sonra. Marmara ve Batı Karadeniz çoğunlukla Deniz Etkisi yağışlardan etkilenecek.
kayaşehir beklesin mi
Başakşehir bu sistemde alacağını çoğunlukla aldı. Şahsen çok şanslı olmadığınız ve güzel bir DEK kütlesi yakalamadığınız sürece bir pek bir şey beklemiyorum artık.
Bu arada yaklaşık 2-3 saat önce cephesel yağış çekildi. Şu an onun kalıntıları ve sadece Karadeniz üzerinden inen kütleler kar bırakıyor.
Sistemin kapasitesinden de birdaha bahsetmek gerek bu arada. Daha önceden hazırladığım kar haritasına göre Çim-Araba-Çatılarda kar tutar dediğim ilçelerde bu olay çoğunlukla yaşandı. İlerleyen süreçte yağışlar radarda da görüldüğü üzere çoğunlukla kuzey ilçeleri ve Anadolu yakasını etkileyecek. Yani Boğaz hattından (Halici sınır çizgisi olarak düşünün) uzaktaysanız yavaştan bu sistemdeki hakkınızı doldurdunuz demektir. Çok fazla bir şey beklemeyin bundan sonra. Haritada Lacivert işaretli ilçeler ise beklemeye devam edebilir. Şile zaten en şanslı ilçelerden orası ayrı
CAN esenler olarak acaba saf kar ne zaman alırız bu kkyden sıkıldım
Birazcık zamanı var. 850hPa daki soğuma yeni yeni giriyor.
Akşamüstü beklenenden erken gelen yağış nedeniyle bazı ilçelerimizde poyraz da henüz güçlenmemişken güzel kar yağışları görüldü. O yağışlardan sonraki süreç ise modellerde beklendiği gibi ilerlemeye başladı. İstiyorsanız bekleyin çünkü ilerleyen saatlerde sıcaklıklar düşecek ama istemiyorsanız yatıp, sabah karlı bir havaya uyanabilirsiniz.
:bıktım: :bıktım: :bıktım:
konumum bu gece ve yarın dek alır mı hocam? şans işi fakat nerden gelceğini siz daha iyi biliyosunuz
Hocam Anadolu yakası kesinlikle daha şanslı. Alma ihtimali yüksek.
Cm olarak yansır değil mi?
Kesinlikle yansır.
Bursa gece kar alacak mı?
Yağış yarın da devam edecek hocam.
Burada adamlık ya da efendilik yaşla ölçülmez. Sen başkalarına saygılı olmadıktan, kurallara uymadıktan, her önüne gelen küçüğüne "abilik" tasladıktan sonra istersen 50 yaşında ol açıkçası umrumda olmaz. Bu konuda gerekli şahsa son uyarımdır. Sitede barındırmam.
:bıktım: :bıktım:
Özellikle Tokat için en kötü senaryoyu kullandım bu arada. Daha iyi senaryolarda her yerde ince bir örtü görmeniz yüksek ihtimal. Ama biz garantici olalım