Ben bölge hakkında yorumumu yaptım arkadaşlar eğer bölgeniz hakkında çok güvendiğiniz (sitede başka tahmincilerin reklamını yapmak yasaktır) tahminci bilirse onu takip edersiniz. Biz bilirsek bizde kalırsınız. Sıkıntı yok
CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
Benim için degisen birsey yok galiba abi
Yok maalesef. Fazlasını görürsen sürpriz olur artık
surmene deniz kiyisinda bir ilcemizdir..
Sürmene deniz kıyısında fakat bu üyemiz 300 rakımda oturuyor. Haritadaki açık mavi renk sahilleri temsil ediyor. Teşekkürler bilgilendirme için bilmeyenler öğrenmiş olur hocam
Sizde değil sorun hocam ben kıyıya 2 km uzaktayım ama yüksekliğim bulunduğum konumun en yükseği ondan içerde değilim sorun değil ilgilenmen yeterli dipnot olarak olsaydı bölge altında çok daha güzel olurdu ???️?️ teşekkürler
Sıkıntı yok, nota ihtiyaç duymadım çünkü açık maviler bölgenin sahil kısımlarını temsil ediyor. 300 rakım değil
-
CAN hocam şırnak kar sınırı kaç metredir
KKY sınırı 800-900 metre arası değişiyor. Kar sınırı 1100-1200 metre üzeri gibi duruyor.
-
Hocam Instagramdan bugün sorduğumda Sürmeneye 300 rakıma diz boyu olabilir demişti dizi geçtim parmak bile yok ?
Hocam doğru yere baktığınızdan emin misiniz? Sürmene iç kesimde kalıyor yani pembe renge bakın
-
-
-
ORTA VE DOĞU KARADENİZ
-
ORTA VE DOĞU KARADENİZ
The content cannot be displayed because it is no longer available. AKDENİZ
The content cannot be displayed because it is no longer available. G.DOĞU ANADOLU
The content cannot be displayed because it is no longer available. REVİZE EDİLMİŞ 21 OCAĞA KADAR KAR MİKTARI TAHMİNLERİM
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Sistem yeni başlıyor. Boğaz hattı ve Anadolu yakası cephe yağışı etkisini kaybettikten sonra DEK yağışları almaya devam edecek.
-
Castiello68 yağış hiç yoğunlaşmadığı için. Yağışın yoğun olduğu yerlerde sıcaklık da düştü.
-
Hemen bir uğrayayıp bilgilendireyim dedim, sıcaklıklar siklon yaklaştığı için yükseldi. Siklonun soğuk tarafına geçtiğimiz anda sıcaklıklar buzlanma seviyesine inecek. Yağan kar yapışacak. Gece uzun.
-
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Karadenizden DEK mİ geliyor? Windy radar da Karadeniz'den konumuma dogru gelen ufak yeşil kütleler gördüm.
Şu anki yağış yüksek oranda Karadeniz destekli. Hem alttan hem üstten gelen kütleleri görebilirsin.