Sıcak cephe den mi kaynaklı bazı merkezlerin daha saf kara dönmemesi
Hayır rüzgar yönünün poyraz olmasından dolayı. Sahiller modellere göre gece yarısından sonra anca dönüyordu kar yağışına, ben daha erken bekliyorum.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSıcak cephe den mi kaynaklı bazı merkezlerin daha saf kara dönmemesi
Hayır rüzgar yönünün poyraz olmasından dolayı. Sahiller modellere göre gece yarısından sonra anca dönüyordu kar yağışına, ben daha erken bekliyorum.
1 soru sistem beklendiği gibi mi başladı modeller yanıldı mı
Modeller yanıldı Can Forecast bildi ??
AlıntıGörselde yarın 15:00'a ait rüzgar verisi var. Model İstanbul merkeze 5 derece öngörmüş fakat bu kaynağı Balkanlar olan rüzgar yönü sıcaklıkları bazı istasyonlarda çok daha hızlı düşürebilir. Modellere göre İstanbul yazan merkezi konumda sıcaklık ancak 21:00-22:00'dan sonra saf kar değerlerine düşüyor fakat bu daha erkene alınabilir. Tam bir yaşa gör sistemi olacak. Yine sürprizlere açık.
İstanbul'a erkenden başlayan kar yağışları hayırlı olsun. Her şey model değildir.
Herkese hayırlı olsun. Hem analizimin beni utandırmadığına hem de kar yağışının erken başladığına sevindim. Güzel haberler
beyazlama başlıyor. Yanlız hatırlatmamda fayda var hava 0 derece değil.
Hayırlı olsun
ARNAVUTKÖY KAR YAĞIŞI BAŞLADI
Saat 15:38
Yüksekler derken bunlar hangi ilçeler örnek olarak? Sultangazi rakımı 140-170 metre, sultangazi de yüksek semtlerden sayılıyor mu?
Evet ortalamaya göre yüksek
bursa İnegöl deyim burda bir şey yok
Yağış size henüz ulaşmadı hocam bekleyin
Şişli, Küçükçekmece ve diğer daha düşük rakımlı konumlarda KKY başladığı haberleri geliyor. Evimin önündeki KKY de devam ediyor, sıcaklık 3.0 derece.
Can abi benim kaçta başlar acaba gözünü seveyim güzel bişeyler söyle biri diyor 12. Biri diyor 2-3
Erdal harbiden sinirimi tepeme çıkarmaya başladın. Kardeşim sıcaklıkları aktarıyoruz nerelerde başladı aktarıyoruz tek yapacağın MGM girip sıcaklığa bakmak evinin önündeki. Her şeyi benden bekleme yahu
Son haberlere göre KCO Otoyol civarı, Çengelköy, 4. Levent'in yükseklerinde SAF KAR yağışı başladı. Bazıları tarafından beklenen 21:00, gerçekleşen 15:30
Şimdi 8-9'da yükseklerde başlar diyenler patlamış mı oldu? :D
Göktürk 70 rakım. (Alıntıdır)
8-9 da yukseklerde baslayabilir ama sahiller zor hocam CAN
Zor muymuş Bakacağız artık.