Hocam bu gece etkili bir kar yağışlı görülür mü
Hocam modeller yağış vermiş ama radara bakınca boş olduğunu görüyoruz. Sıcaklık uygun radarı takip edin yarın da dahil olmak üzere.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam bu gece etkili bir kar yağışlı görülür mü
Hocam modeller yağış vermiş ama radara bakınca boş olduğunu görüyoruz. Sıcaklık uygun radarı takip edin yarın da dahil olmak üzere.
Vay be Tokatlılar burayı basmış
bugün baya rüzgar vardı fırtınamsı. Ben şahsen Tokatlı olarak kara hasret kaldım ismimi biraz hasretimden dolayı yaptım. Neyse abilerim yeniyim. Ben de soruyum :). Tokat'ta son durum nedir ? Saygılarımla
Yazıp çizmeye değecek bir şey yok maalesef hocam
Ayazlı geceler soğuk günler..
Arkadaşlar yarın İstanbulda kar sürprizi olabilir deniliyor dogrumu
Bu geceden yarın geceye kadar İstanbul sürprizlere açık. Paylaştık burada dün zaten bu olasılığı.
Selamın aleyküm arkadaşlar Turhal/Tokat ve Merkez/Tokat ne olur ?
Hocam bölgenizde yağış yok pek, olsa da sıcaklık sıkıntısı olur yağmur, arada bir sulukar görürsünüz.
Yıldızları sayabilir derken abi
Adı üstünde, bir ilçede yağış varken diğer ilçede bulut bile olmayabilir. Hiç yağış alamayabilir. Yağışların rotasına bağlı.
Dostlar Karaman/merkez için düşünceleriniz nedir ?
Hocam Karaman Merkez'de çoğunlukla yağmur-karla karışık yağmur, sıcaklık düştükçe su oranı yüksek kar görülür Çarşamba-Perşembe.
işte böyle bir mesaj bekliyordum
esenler ne olur abi saf kar mı kky mi
Hocam özellikle bahsettiğim saatlerde su oranı yüksek kar görülebilir.
Bu arada uyarmakta fayda var, Deniz etkisi yağışlar ufak kütleler haline gelecektir yani bir ilçede kar görülürken diğer ilçe yıldızları sayabilir. Herkesin haberi olsun!
Abi tam kıyısında değil ama biraz uzak. Gerçekten kky oluyor
İnsanlara anlatamıyorum işte
KKy ve Kar yok bana göre.
Hocam Kocaeli/Gölcük şuan burda kky oluyor sabaha karşı yağış güzel olursa ne gibi sürpriz yaşanır görsel şölen olur mu
Dewpoint 4.9 Derece, KKY'yi bırak Sulu Yağmur bile Zor. Rüzgarla savrulan ince yağmur tanelerini kar sanıyorsunuz. Sinan de bu tuzağa düştü.
Kocaeli'de kar veya kky beklemiyorum maalesef.
Hocam mgm o kadar yoğun kar uyarısı verdi uyarı tutmadı konuma kar yağma ihtimali var mı
Çerkezköy'ü benle doğrudan bağlantılı olduğu için tüm gün takip ediyorum. Kuzeyimizdeki Tekirdağ/Saray soğumadıkça ve orada kar başlamadıkça Çerkezköy'de başlaması da çok zor.
Yoğun kar yağışı yok bana göre buralarda. Gece geç saatlerde veya sabah erken saatlerde sıcaklık düştüğünde kar yağacaktır ama.
İstanbul Özel Son Dakika Değerlendirmesi:
7 Ocak: İstanbul'un En Batısı (Silivri, Çatalca)'da KKY ve Kar Yağışları Görülecektir
8 Ocak Sabah-9 Ocak Sabah Saatleri Arası: İstanbul'un Tamamında Kar Şartları Oluşacaktır. Karadeniz Üzerinden Gelecek Deniz Etkisi Yağış Kütleleri Nereyi Vurursa Orada KKY ve Kar Görülecektir. Özellikle 8 Ocak Akşamı ile 9 Ocak İlk Saatleri Arasında Sahiller Dahi Havada Kar Görebilir!
Alıntıdır
CFS Ocak 20-26 ve 27-2 Şubat arası anomali. Güçlü sistem emareleri çok fazla ![]()
Hocam peki cuma günü için ne durumda mgm cuma kar yağışlı demiş.
Cuma yağış gözükmüyor.