Dewpointin düşmesinin nedeni havanın açması ve nemin azalmasıdır. Sıcaklıkların da 2-3 derece bandına inmesi ideal olur sabahki kar yağışı için.
CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
şu yagışın dogruluk orani %kaç ? Lütfen cevap verin
Bilemeyiz hocam. Bir model verir diğeri vermez, fazla detay bunlar. Radardan takip etmeniz gerekecek
-
Aysonu O mu geliyor ?
The content cannot be displayed because it is no longer available. İpucu olur bundan üstad
-
Teşekkürler. Bir soru daha soracağım da şu an Tokat merkezde sıcaklık 3 derece yağmur yağıyor ama kar olabilir mi hocam sizce ?
Şu anki yağıştan bahsediyorsanız eğer, yağışın sonlarına doğru kara dönebilir fakat sonra kesilecektir.
-
Akşam güncellemesine bakamadım dersler biraz yoğun. Arkadaşlar acaba güncelleme Tokat için nasıl ?
Gayet iyi
-
Hocam özür dilerim yoruyorum sizi ama, bu gece 03.00-06.00 arası kar yapma ihtimali var mı
Radarı takip edeceğiz hocam. Yağışın bu saatlerde belki biraz daha erken oluşmaya başlamasını bekliyorum.
-
Öğlen Kocaeli nasıl yağmur oluyor bir yanlışlık olmasın
Yanlışlık varsa MGM'de vardır :D
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Biz önümüzdeki sisteme giriş yapmamışken kuzeyimizde anormal görüntüler oluşmaya başlamış. Bu görüntüden normal bir sistem inmez AKUSTİK iner
Potansiyel aşırı büyük.
-
Salı ve Çarşamba günleri hakkında ne düşünüyorsunuz
Buzlanma olur hocam. Yağış çok kayda değer değil
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
son güncellemeden anladığım kadarıyla bu gece yarın öğlene kadar bir yağış olacak ardından cumartesi akşam saatlerine kadar sakin, cumartesi akşamdan pazartesiye kadar da genel olarak yoğun bir kar yağışı göreceğiz galiba hocalarım doğru mudur
Aynen öyle hocam
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
06z güncellemesinde dediğim gibi. Akşam güncellemesi daha iyi geldi.
-
Can abi bugün baya basini agrittim ozurdilerim hakkını helal et abi bn dün baktığım kar yagisiyla bugün arasında farklar var artmış gösteriyor acaba güncellemeler bugün biraz daha iyilesirse benim için yagiş sıkıntısı bitebilirmi çok ozurdilerim
Önceki cevabımda da dediğim gibi. Daha kötü olmaz daha iyi olur.
Konumumda cuma günü havada da olsa kar yağışı var mı hocam
CAN
Var. Cuma gün içerisinde değil sabah başlar öğlene kadar kesmiş olur.
hocam aynı soruyu burayada soruyim yarın mgm öğlene kadar yağış son bulur demiş sizce bulurmu yoksa devam edermi öğleden sonrada ? şimdiden teşekkürler
Devam etmez. Yarınki cepheden sonra Cumartesi akşamına kadar mola.
-
Canlı tanık benim mgm diyagram hepsi kar gösteriyor şapır şapır yağmur yağıyor meteoroloji ye güvenim kalmadı :)) karanlığa kurşun sıkmak gibi
Değişik bir bölge sizinkisi hocam. İşin garip yanı mgm de çözünürlüğü düşük olan MGM'ye güvenerek tahmin yapıyor. Sıcaklıklar ise tahminden çok daha yüksek seyrediyor.