@bqen03 hocam burada üstün güçleri olan, geleceği görebilen ya da Mikail ile iletişime geçebilen kimse yok. Modeller, veriler ne gösteriyorsa onu diyoruz. İnanmıyorsanız MGM Radarını açın ve konumunuz adına takip edin. Burada sizin bize böyle saçma sapan mantıksız eleştirilerde bulunma hakkınız da yok, bizim böyle mantıksız eleştirilere ayıracak vaktimiz de yok.. Beğenmiyorsanız usulca siteden çıkış yapabilirsiniz. İyi akşamlar.
CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam konya için artık her şey belli mi yoksa son anda kar miktarının artma ihtimali vs var mıdır az da olsa
Hocam hiç bir zaman hava durumunda her şey tam olarak belli değildir. Bir anda hiç beklenmeyen bir kütle oluşur sağlam kar bırakır. O yüzden hep yaklaşık tahminler yapılmalıdır. Ben de bu sebeple kar tahminlerinde CM olayını bıraktım, en sağlıklısı
Yağışlar konusunda haritada gösterdiğim gibi bekliyorum. Artış-azalış olabilir.
-
Konumumda hava açtı baya noluyor ya açma yokdu hesapta sistem mi gitti yoksa neler oluyor niye açtı hava
Aynen Erdal kardeşim sistem gitti yarına 20 dereceyiz :D Allahım yav :-D
-
Usta kolay gelsin
Hatay icin tahminlerin nedir?
Kuvvetli yagis varmi hangi gun ?
Kar yagma ihtimali varmi..
Simdiden tesekkurler..
Var hocam kuvvetli yağış. Önümüzdeki 1-2 gün içerisinde kar durumu da netleşmiş olur Hatay için. Şimdilik bekleyelim.
Herkes sormak kar kimse sormamak can hoca nasıl ?
İyiyim kardeşim yoğunuz sistem vakti, teşekkürler
Eline sağlık can kardeşim.
Teşekkürler hocam :okey:
-
CAN hocam istanbulda salı carsamba icin ne dusunuyorsun yagıs olur mu yoksa yerde ki kar buza mı ceker
Yağış çok az olur, yerdeki kar buza çeker
-
Bahçelievler nasıl olur hocam?
Kar olur, örtü olur, kardan adam yapılır hocam
-
Seyrantepe de kar ne zaman baslar dekler den nasil yararlanir SAYGILAR.
Bu geceki yağış geçişinin ardından asıl kar Cumartesi akşamı başlar. Boğaz hattı DEK'lerde genelde şanslıdır. Saygılar.
Hocam Kahramanmaraş için beklentiniz nedir?
Konumunuzda sıcaklık sıkıntısı var hocam. Kuvvetli yağışlar alacaksınız fakat kar için şartlar çok uygun diyemem. Eğer yeterli soğuma olursa kar yağışına dönüşebilir.
-
Bolu için "asıl kar şu tarihte yağacak" dediğiniz bi tarih varmı
Pazar-Pazartesi
-
CAN abim burada kar yerde tutar mı az da olsa ?
Çok zor ama yağış yoğun olursa Pazartesi günü ve sıcaklık 1-2 derece daha düşük olursa tutabilir.
-
CAN hocam cuma akşamına kadar olan kar haritası atarmısınız? Model farketmez en güvendiğiniz hangisiyse
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
CAN hocam , Rüzgar yönü nasil olucak DEK ler nereleri vurucak , cok merak ediyorum ,
batikaradeniz İstanbul , bursa , yalova yıkılırken biz bakmayalim karşıdan insAllah bizde DEK lerden yararlaniriz DEK daha iyi tutuyor , anında beyazliyor ortalık
Ben bilemem onu Radar bilir hocam
-
Hocam benim konumda ben yarın sabah kalktığımda kaç cm görürüm ve kalıcılığı ne kadar olur?
CM olarak değil de miktar olarak söyleyeyim, her yer karla kaplanmış olur. Kalıcılığı ise uzun süreli değil. Sıcaklıklar gün içinde yükselecektir ve kar erir.
-
Herkese iyi forumlar iyi seneler . Bakırköy yeşilyurt kaç cm olur ? Yağış ne zaman başlar acaba ?
Şahsen cm tahmini yapmıyorum hocam fakat her yer karla kaplanır diyebilirim. Bu gece çok etkisi olmayan bir yağış var, Cumartesi akşam ve gece ise şov başlıyor.
-
Afyon'a önümüzdeki günlerde tatmin edici kar yağışları düşecektir.
-
Ben tahminimi yaptım senaryo menaryo boş iş gerisi yaşamaya kalmış