ENS 0Z 19 OCAĞA KADAR KAR
ENZ 06Z 19 OCAĞA KADAR KAR
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturENS 0Z 19 OCAĞA KADAR KAR
ENZ 06Z 19 OCAĞA KADAR KAR
ECMWF SABAH 17 Ocağa Kadar Yağış
ECMWF ÖĞLEN 17 Ocağa Kadar Yağış
Hocam bölgeme hava da kar demişsiniz, cumartesi günü dek olacak mı ? En iyi İstanbul'un nereleri etkilenir CAN
Cuma günü DEK yok. Çok da etkili olmayan bir cephe geçişi var. Asıl yağışlar Pazar'dan sonra
cuma sabahı yağıl en yoğun boğaz hattı gibi mini bir tutma olur mu evimin karşısında çim var
İSTANBUL ÖZEL
Perşembe günkü yağış geçişlerinde şehrin en yüksekleri dışında kar yağışı beklemiyorum. Yağış da pek etkili olmadığı için konuşmaya bile değmez.
Cuma günü İstanbul adına çok sınırda olan ama benim gerçekleşeceğini düşündüğüm cephe geçişi ile kar yağışlarının görülmesi mümkün. Bu yağış şu an göründüğü üzere sahillerde havada, biraz daha yükseklerde sulu kar olarak, 100 rakım üzeri ile batı-kuzey ilçelerde saf kar olarak düşebilir. İç kesimlerde çok ince bir örtü oluşturabilir.
Perşembe akşamı bu yağışlarla alakalı bir Nowcasting yapacağız.
anladim hocam karsimdaki halicin deniz etkisi yagislara faydasi olur mu
Olmaz. Önceden oradaki uykulukçuların yan tarafında otururdum. Bölgenin karakterini iyi bilirim :D
beyoglunda oturuyorum halic tam onumde rakim 0 pazartesi aksamina kadar cimenler tahmininizce kac cm kar alir ve kar ne zaman baslar ne zamana kadar surer
Perşembe-Cuma havada kar görülür. Pazar-Pazartesi DEK yağışları olacağı için ne zaman başlar ne zaman biter diye cevaplamak mümkün değil. Radar takibi yapılacak. Ben en az araba ve çimlerde örtü oluşmasını bekliyorum bölgede.
168 Saatlik yağışlar
Hocam MGM bursa için persembe kar görmüş bu hayal ürünü mü imkan var mı ? CAN
Alçak rakımlarda da karayel sürprizi beklenebilir.
Ömer Kardeşim hayırlı günler herkese mgm konumuma Cuma ve Cumartesi kky diyor kar Perşembe akşamı başlamıcakmıydı Noldu bi anda anlamadım Kardeşim açıklarmısın
Sabah ECMWF ve GFS güncellemeleri kar yağışı.
Gece güncellemesi toplam kar.
CAN Hocam tam balıkesir sayılmaz , bizim sloganimiz bile 10.5 dur
konum olarak balikesirden daha mi sansliyiz acaba
Siklonik sistemlerde nerenin rakımı daha yüksekse ora daha şanslıdır ama DEK li sistemlerde daha şanslısınız bu konumla.
Farklı bir sinoptik. ULL iniyor.
CAN ustam üzülüyorum , bu soğuklarla 2017 gibi bir sistem yasamak nasip olmucak , yağış sıkıntımız var dimi , peki son ana kadar bir ümit var mi ?
Balıkesir yine iyi hocam Bir 2017 olmasa da güzel kar alırsınız.