Eylül ortasından itibaren mevsim normallerine göre çok sert sayılabilecek bir sistemin etkisinde kalma ihtimalimiz var. Şimdilik söyleyebileceğim 11-12'sindeki sıcak ataktan sonra kademeli olarak soğuyacağımız.
CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bir müslümana kafir kelimesini kullanan zat Allah'ın hiç bir nimetini hak etmez. Üstüne küfür edermişçesine hakaret ediyor bir de. Uyarıya gerek yok böyle insanları direkt banlayacaksın.
-
Ülkemiz genelindeki Hava Durumuna Bakacak Olursak;
Hafta sonuna kadar ülkemizin Kuzeydoğusu dışında sıcaklıklar normallerin üzerinde seyredecek. Perşembe ve Cumartesi günleri Trakya'da, Pazar günü ise Marmara, Batı Karadeniz ve İç Anadolu'nun kuzeyinde Oraj aktivitesi beklenmektedir. Hafta sonundan itibaren Kuzeybatı kesimlerimizde sıcaklıklar normaller ve 1-2 derece altına inecektir.
-
Haftaya salı günü ülkenin batı kesimlerini etkileyecek yeni bir kuvvetli cephesel sisteme merhaba diyebiliriz. Şiddeti şu anlık kesin olmasa da uyarıda bulunmamızı gerektirebilir.
-
10 Temmuz Çarşamba Sabah Saatlerinden İtibaren Marmara, Perşembe Gününden İtibaren Akşam Saatlerine Kadar Batı ve Orta Karadeniz Bölgeleri'ne De Dahil Olmak Üzere Dolu, Şiddetli Yağış, Yağış Anında Kuvvetli Rüzgar, Sel ve Heyelan, Yıldırım Çarpması, Ağaç Düşmesi, Karadeniz Açıklarında İse Su Hortumu Risklerinden Dolayı İkinci Seviye Uyarıda Bulunuyoruz. Bölgelerde Yaşayanların Lokal Şiddetli Hava Olaylarına Karşı Tedbirli Olunması Önemle Rica Olunur.
-
11 Temmuz Perşembe Günü Öncelikle Marmara Bölgesi Ardından Da Karadeniz Bölgesi'nde Görülecek Şiddetli Yağış Tahminimiz Bulunmaktadır. Uyarı Öncesi Tahmindir. Eğer Bir Değişiklik Olmazsa Yarın Bu Bölgelere Uyarı Yapılacaktır. (Uyarı Nedenleri: Şiddetli Yağış, Dolu Riski, Yıldırım Çarpması, Heyelan, Sel)
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Google hava yağmurlu diyorsa Google havayı takip ediniz burada sormanıza gerek yok. Burada soruyorsanız bilmemne hava o hava bu hava şöyle diyor böyle diyor demeyin.
Konu altında üyelerin tahminde bulunması yasaktır. Bu son uyarımdır üyeler için ayrı tahmin konusu bulunmaktadır.
-
Ay ortasına doğru özellikle Ao endeksinde nötre düşüş söz konusu. O zamana kadar güzelce bir ısınacağız anlaşılan. Mart ortası civarı da serin bir sistem beklentim var.
-
ardakvs1903 benim beklentim kolayca oluşmadığı için öyle sıradan kar geçişlerini vs adamdan saymıyorum. Düzgün yağış oldu mu haberiniz de olur.
-
Bugün yaşanan sistemin hakkında da konuşmaya dahi gerek yok bu arada. Aralıklarla Deniz Etkili Yağışlar sonucu Kar Paleti (Dolu benzeri yağış) ve sulukar en fazla görülecek şeydir İstanbul'da. bunun dışında da sağanak yağış geçişleri olacaktır.
-
ANKARA ALIYOMU BOLU DÜZCE HEP ALIYO ZATEN ANKARADA HAFİF DİYO MGM GOOGLE İSE SABAH YAĞIP ARA VERİYOR ÖĞLEDEN SONRA TEKRAR BAŞLIYACAK DİYO SİZCE BİR ÖRTÜ OLUŞTURURMU KAR NE ŞİDDETTE OLUR BOLU DÜZCE DEKİ BU YAĞIŞ ANKARAYI YA GELİRMİ?
Ankara'dan beklentim yok.
-
Son sistemde hiç riske girmeden tahmin yaptım, giremezdim de zaten ipin ucuna bağlı kar aldı çoğu yer. Yüksekler ve İstanbul'un merkezi olmayan bölgeleri iyi kar aldı yine. Hele Arnavutköy, Çatalca tarafları fenaydı. Deniz seviyesinde ise Boğaz Bölgesi'nde kar yerlerde tutmazken, Güney sahillerde hiç kar tutmayan yerler oldu. Tamamen bölgelere ayrımcılık yapan bir sistemdi diyebiliriz. Sıcaklıklar 2 derece daha düşük olsaydı efsaneyi yaşayabilirdik.
Önümüzdeki süreçten bahsedecek olursam, Ufak dalgalanmalar dışında Mart'ın 2. haftasına kadar bir şey beklemiyorum.
-
MARTTA KAR YAĞACAKMI?
Hayırlısı şuan net bir şey yok. Sinan a sorunuz.
-
Hocam Çanakkale/Merkez nasıl güzel kar alacaz sanırım
Geçen seferki gibi beklerken patlamayın da :D
-
bünyamin sürmeli avrupa yakasının iç ve yüksek kesimlerde örtü yapabileceğini söylüyor doğrumu ??
Tamamen ip ucuna bağlı. Olabilir.