Son verileri incelediğimde Ocak sonunda SİSTEM GÖREMİYORUM. Ne kadar görmek istesem de bazen acı gerçekleri söylemek gerekiyor. Eğer 2 gün içerisinde sistem gözükmezse Ocak sonunda SİSTEM BEKLEMEYİN.
CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
abi ben youtube kanalım için bir video yapacağımda ay sonu sistemi ile ilgili bilgi verebilirmisin teşşekkür ederim
Sinan üstaddan iste.
-
Merak eden Öğlenki Gfs güncellemesine baksın. Daha güçlüsünü bekliyoruz hayırlısıyla bakalım.
-
Belki öğrencilerin yarıyıl tatili uzar

-
Yarınki "sistemcik"ten sonra ay sonuna kadar kışa ara verin.
-
Sistem için değerlendirme yapmayacağım çünkü güzelim sistem basit bir "İç kesimlere yoğun kar yağışı" sistemine dönüştü.
-
Ankara için sıkıntı yok kar var örtü var.
Anadolu yakası şanslı örtü olabilir.
-
Can abi ? 15-16 Ocak sistemi gitti diyor sinan abi
Giden bir şey yok 1 günlük kar var yükseklerde örtü olur (50 rakım üstü) İstanbulda. Karadeniz ve İç Bölgeleri zaten saymıyorum bile.
-
Sistem İstanbul da dahil olmak üzere patır kütür geliyor. Sahilde bile kar örtüsü oluşacak Salı-Çarşamba günü.
Bunun dışında ben 25-26 civarı bekliyorum o sistemi fakat Sinan abimin dediği gibi tam 28'inde de girebilir. Şu anlık tek diyebileceğim İskandinav Yükseği'nin devreye gireceği.
-
GFS akşam daha da iyi çıktı verdi. Salı günü takip etmeye değer şu saatten itibaren.
-
kac cm olur ne şiddette olur teşekkürler
Cm işini yarın akşam konuşuruz.
-
Karadeniz Bölgesi ve İç Bölgeler için halihazırda iyi olan sistemi modeller (Özellikle GFS son güncellemesi) İstanbul için de iyileştirmiş. Son çıktıya göre İstanbul 18 saat etkili kar yağışı alır.
-
ankara kar alırmı iyi bir sistem gelirmi salı günü kar var diyolar ankara çankaya için 986 rakım kaç cm olur
İyi kar alır gibi duruyor şuan.
-
Of ya tutmicak ozaman tüh 11 gibi felan baslasaydi iyiydi
Değişiyorum

-
kaçta örtü oluşur ya tabi onun saati bilinmez ama tahminince
Radara göre tahminde bulun