Soğuk Cephenin getirdiği Kuvvetli Rüzgar, Şimşek-Yıldırım, Çok Kuvvetli yağışlı sistem Trakya'dan giriş yapıyor. Pazar akşamı yaptığım Uyarının saatleri içerisindeyiz. Su baskınları ve Yıldırım çarpmalarına dikkat!
CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
öğlen kar haritası daha fazla kar vermesi lazımdı. Hatalı olabilir belki. Ama istanbulu dekler kurtaracaktır inş. Dekler kar haritasında yok.
Var. Haritada da bir sıkıntı yok.
Model o an ne kadar DEK gördüyse o kadar ekler haritaya.
-
hocam sizce samsunda kaç cm olur olursa tabi
Bu akşam veya yarın detaylı tahmin yapılır hocam.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Fırtına hattı ağır bir biçimde ilerlemeye devam ediyor.
Soğuk cephe girişinden önce Doğu Marmara'da 26 dereceler ölçülüyor.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Mgm için dedim hocam gfs şuan iyi çıkti önemli olan bu aksam hatta yarin sabah
Aynen, sonradan fark ettim MGM olduğunu. Çok da takmayın derim açıkçası 3 gün ötesinde MGM'yi.
-
toplam kar ne zaman çıkar
Attım konusuna
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Sabaha göre daha iyi.
-
Siklon sabaha göre biraz daha güçlü. Akdeniz'de oluştu.
-
İlk siklonun güçlenmesinin ardından tepki olarak ikinci siklon zayıfladığı için Marmara Bölgesi ve Batı Karadeniz'de 15 Ocak'taki yağışlar azaldı.
-
GFS öğle güncellemesinde İlk siklon güçlendiğinden 14 Ocak için İç Bölgelerdeki yağış artmış.
-
ama güncelleme 10 dakika önce diyor
Fark etmez Çarşamba'dan başlıyorsa yenidir :D
-
Bugünün güncel tahmini Çarşamba'dan itibaren verir Muhammed Ali
-
Selamun aleyküm hayırlı günler sevgili havalarınsesi ailesi CAN hocam bizim tepeciğe kar ne olur? Ne zaman gelir
Akşam konumu açacağım dostum oraya sor