Marmara Denizi dek yapar mı? CAN
Üst seviye ile deniz arasındaki sıcaklık farkı yeterince yüksekse tabii ki yapar. Aynı zamanda Karadeniz'den Marmara'ya inen kütleler güçlenebilir.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMarmara Denizi dek yapar mı? CAN
Üst seviye ile deniz arasındaki sıcaklık farkı yeterince yüksekse tabii ki yapar. Aynı zamanda Karadeniz'den Marmara'ya inen kütleler güçlenebilir.
Çok çok kötü kıyılar için
Kar haritası 120 saatlik.
Salihin konuma yagsin benim konuma yağmasın salih yeterki soru sormasin demistin
:taksim dayı::kardan adam:
CAN iconun gece guncellemesi kâr haritası varmı
CAN abi ecm diyagram atabilir misin ?
Hocam sorularım bitmiyor ama mazur görün (2 yıldır model takibi yapıyorum ilk defa bir sistemi adam akıllı geldiğini görüyorum çok heyecanlıyım) şimdi 2017 yılında İstanbul 4 gün kar alırken benim şehrim 2 gün kar almıştı bunun en büyük nedeni dek yağışları olabilir mi? Dek yağışları olmasada mutlu olur muyuz?
DEK yağışları tamamen bonustur. Diğer şehirlere olumsuz anlamda hiç bir etkisi yoktur tam tersi normalde kar yağışı oluşamayacak koşullarda kar yağışı alır Karadeniz kıyısına yakın şehirler.
Dekler ecm veya gfs kar haritalarına yansıyor mu ? Bilgili bir arkadaşlar cevaplarsa kafalarda soru işareti kalmaz
Modeller en fazla tespit edebildiği kadarını yansıtır fakat DEK'ler anlık oluşan yağışlardır ve modelin hiç göstermediği yeri bile vurabilir.
Küçükçekmece DEK lerle 20cm görüp şov yapabilir ne diyosun ?
Yarın daha kuvvetli oraj olur mu ?
Yarın çok fena şeyler olabilir
Trakya ve Batı İstanbul'da Oraj Aktivitesi mevcut.
Yarın akşam saatlerinde tahminimi paylaşacağım. Paylaşımdan sonra sorularınızı sormanız için konu açılacaktır.
GFS Toplam Kar