CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
GFS güncellemesinin yorumlamasını bu konuda bırakıyorum. ECMWF güncellemesini paylaşmaya başlıyorum.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Gayet iyi bir güncelleme sistem adına. Soğuklar iyice girdi bu sefer.
-
GFS Akşam güncellemesi çok daha iyi geldi. Üçüncü siklon da tepedeki -20'lik çekirdeği dibimize sokarsa demesinler keyfimize
-
İzaborlar güzel
Yağış grafiği varsa onuda atarmısın CAN
GEM modelinin yağış haritası geç güncelleniyor atarım gelince.
-
-
Hocam istanbula marmaraya iyi olan herkese iyi olmuyor maalesef mesela güzel bi ab patlatması lazım soğuğun da iç kesimlere bu yağış anında girmiş olması lazım ki biz de oh diyelim ilk part için konuşuyorum bu arada
Hocam zaten İstanbul'a kar verdi diye değil normal başarı sıralamasında tepelerde olduğu için en iyi modellerden diyoruz.
-
İconda iyi değilki
72 saat içerisinde ICON en tutarlı modellerden biri.
-
UKMO kör gözüyle görebildiği kadar iyi çıkmış. Ukmo'dan çıktı artık bu sistemin takibi yavaştan GFS ve ICON'a yönelin :D
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. ECMWF ENS 06z Güncellemesi Sistemi Daha da Güçlendirmiş.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Mis gibi mis
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Akustik'in harita görüntüsünü GFS modelini hackleyerek açığa çıkardık
-
Akustik sisteminde İstanbul sahiller 50cm kar alacak