Yılbaşı haftasında Mersin için kar söz konusumu
?
Merhaba ,Kahramanmaraş için kar bekliyormusunuz?
Aralık son haftası içinde sistemler bekliyoruz. Vade yaklaştıkça şekilleri şukulları belli olur ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYılbaşı haftasında Mersin için kar söz konusumu
?
Merhaba ,Kahramanmaraş için kar bekliyormusunuz?
Aralık son haftası içinde sistemler bekliyoruz. Vade yaklaştıkça şekilleri şukulları belli olur ![]()
izmire kar varmı yılbaşı veya ocakta
Duruma bakacağız ihtimal var.
Biraz da önümüze bakalım, ilerleyen süreçten bahsedelim.
Haftaya Azor yüksek basıncı Avrupa'ya yerleşerek sonunda megakent İstanbul da dahil olmak üzere seyirlik değil de örtülük kar yağışı dönemini başlatacak. Sıcak tarafa geçmeden peş peşe sistemler alacağız gibi duruyor. Asıl sistemin >>>WinteR<<< ve Sinan hocamızın paylaştığı gibi ocak ayında geleceğini düşünüyorum. Asıl sistem demişken şaşırmayalım bundan öncekiler de gayet iyi miktarda kar yağışları bırakacaklar. Biz efsanelerin peşindeyiz bu kış
Detaylar ilerleyen günlerde kesinleşecektir. Ben de vade yaklaştıkça daha kesin değerlendirmeler yapacağım. Bu sene bana çok iş düşecek ![]()
Sistem son demlerini de tükettikten sonra yağış yerini özellikle Trakya'ya yakın olan ilçelerde buzlanma ve don'a bırakacak.
Silivri Kınalı. Bugün öğleden sonradan görüntüler.
Emre yine başladın imalı mesajlara böyle devam edersen uzaklaştırılacaksın. Git oku genel değerlendirmeler konumdaki tahmini burada çifte atışmalara girmeye çalışma özellikle forumun %90ı senden büyükken.
Merhabalar
Anlamadım?
Bu saatten sonra Avrupa yakasının çoğu noktasında sahillerde kky daha yükseklerde saf kar yağar. Gerisi yağışın şiddetine kalmış.
Avrupa yakasının karasal ve yüksek kesimlerinin çoğunda yağış kar ve kky'yr çevirdi.
Çatalca, Hadımköy, Beylikdüzü, Esenyurt, Çamlıca, Başakşehir, Arnavutköyde kar ve kky başladı.
İstanbula bugün kar yağacak mıı ??
Dün tahmin yaptık okuyunuz.
Uyumadan önce belirtmekte fayda var. Sabah saatlerinde İstanbul'lular rüzgar durumunu ve sıcaklık düşüşünü kontrol etsin. Sürpriz olabilir. Olmazsa da sağlık olsun yine havada kar görürüz ![]()
Ben buraya üye olduğumda 15 yaşındaydım.emre kardeşimiz gibi basit düşünürdüm hala da öyleyim sizin yazılarınızı okuyup onları yorumluyorum.hoşuma da gidiyo.ama çoğu zaman sessiz takılıyorum.sizlere bir şey sormak isterim.12.sınıf sayısal öğrencisiyim.sizce meteoroloji mühendisliği seçeyimmi?aayısal bölümündeymiş fakat bana kalsa sözel bir bölüm.
Onu ben de çok düşünmüştüm. Türkiye'de iki üniversitede var (İTÜ ve 19 Mayıs) ve bu platformda meslek sahibi olduğunda Bünyamin Sürmeli tarzı bir tempo yakalayıp televizyonlarda, kanallarda vs editörlük yapmadığın sürece ülkemizde pek rağbet görmeyeceğin bir meslek maalesef. Ha eğer üniversiteni bitirip gidip yurt dışında yüksek lisansını yaparsan ya da direkt olarak yurt dışına okumaya gidersen (Okyanus ülkesi özellikle tercihin olmalı) maddi manevi daha tatmin olmuş hissedebilirsin. "Sen ne yaptın?" dersen ben bu işi meslek olarak değil de hobi olarak yapmaya karar verdim ve başka bir bölüme girdim üniversitede.
Emre ben ne yazmışım oradan görmüyor musun? Yahu neyse kapa konuyu sen benim derdimi anlamamışsın ![]()
Ecmwf Azor
Sibirya demiş bizi bi dondurmuş şöyle güzelce.