Emre şuan Ataşehir'e sulu kar yağıyor demişsin yazını okumaya bile gerek yoktu da yine kırmayayım dedim okudum. Benim derdim o.
CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yarın İstanbul'da Kar Var Mı?

Yarın sabah erken saatlerden itibaren Trakya'daki soğumaya bağlı olarak* Çatalca, Silivri, Esenyurt, Arnavutköy, Beylikdüzü, Başakşehir, Büyükçekmece ilçelerinde, öğle saatlerinde ise Avrupa Yakası'nın tamamında ve Anadolu Yakası'nın Çekmeköy, Çamlıca, Aydos gibi yüksek kesimlerinde, öğleden sonra ise Anadolu Yakası'nda yükseklerde kar yağışı, sahillerde ise karla karışık yağmur görülme ihtimali yüksektir. Saatler rüzgarın karayele dönme zamanı, sıcaklık düşüşünün hızı gibi etmenlere bağlı olduğundan geri ya da ileri oynayabilir buna rağmen İstanbul'un büyük kısmında kar yağışı görülecektir.
-
konya varmı hocam kar
Konya'nın Hadim ve Seydişehir ilçelerinde önümüzdeki 24 saat içinde kar yağışı beklenmektedir.
-
Pek emin olma istersen

İstanbul'da yarına kadar kar yağma olasılığı yoktur. Verilerle ve fotoğraflarla kanıtla inanırız. Burada verisiz sistem tarihi verilebilir fakat verisiz "kar yağıyor" diyemezsin.
-
arabalarda falan :D
Klasik karın ilk tuttuğu yerler işte

-
104
Havada kar kesin görürsün. Örtü ise saat kaçta başlayacağına bağlı. 10 11 gibi başlarsa çatılarda oluşabilir hafif.
-
Esenlerin durumu nasıl olur tutarmı
rakımını söyle bilgilendirelim
-
Avrupa yakası batıya gittikçe 5cmye kadar tutabilir. Özellikle Silivri'nin iç kesimleri ve Çatalca'da. Onun dışında Başakşehir, Hadımköy, Beylikdüzü'nün yüksek kesimlerinde tutacaktır. Avrupa yakası boğaz hattında 150 rakımın üstünde bile anlık örtü oluşabilir.
-
bayağı abartmış
silivride 25 30 cm kar diyorHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Abartı bir rakam sanmıyorum bu kadar olacağını.
-
Ankara'da siklon konumuna göre kar yağışı beklenebilir.
İstanbul'da yağış batısından itibaren sabah kara dönecek gibi duruyor.
-
Şu an Edirne'ye yeni giriş yaptı kar. İstanbul'da gördüğünüz toz yağmurdan başka bir şey değildir.
-
Akşam daha detaylı haritalı bir tahmin hazırlayacağım ama şuan görünen şu ki sabah güneş doğmadan şehrin batısında kar başlar. Soğumayı takip etmeliyiz duruma göre öğlene kalmadan Avrupa yakasının yükseklerinde kar yağışına çevirebilir yağış. Balkanlar kar altında doğal olarak karayel avantajımız var.
-
@Salih828 henüz netleşen bir şey yok ne desem yalan olur dostum

-

Azor göz kırpmaya devam aslanım

Biraz daha uzun vadede irili ufaklı sistemler gözüküyor ama gözüm aysonu-ocak başında. Gerçi o da son değil Sinan ustanın 8 Ocak sistemi var. Sistemlerin başı var sonu yok maşallah

-
600 mm'yi devirdi Ovacık köyü. Dünya çapında bir rekora gidiyor olabilir. 24 saatte 600 mm çok aşırı bir rakam